مدارک ویزای کره جنوبی | شرایط اخذ ویزای کره جنوبی+ قیمت

مدارک ویزای کره جنوبی | شرایط اخذ ویزای کره جنوبی+ قیمت

مدارک ویزای کره جنوبی | شرایط اخذ ویزای کره جنوبی+ قیمت

کره جنوبی یکی از کشورهای است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای کره جنوبی با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای کره جنوبی و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید.



کره جنوبی کشوری دیدنی و مدرن با جاذبه های گردشگری متعدد و فرصت های تجاری، بازرگانی و همچنین نمایشگاه های مختلف و متعدد می باشد. در سالهای اخیر تقاضای بیشتری از طرف ایرانی ها برای سفر به کره جنوبی وجود دارد و تور کره جنوبی رواج یافته است. اگر به دنبال اخذ ویزای کره جنوبی هستید و یا به هر دلیلی می خواهید اطلاعات کاملی را در مورد ویزای این کشور کسب نمایید، با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

 

انواع ویزای کره جنوبی

ویزای کره جنوبی دارای انواع مختلفی می باشد که عبارتند از: ویزای تجاری (ویزای کار)، ویزای تحصیلی، ویزای ویژه کنفرانس و سمینار، ویزای ویژه دیدار خانوادگی و ویزای توریستی.

 

مدارک مورد نیاز ویزای کره جنوبی

جهت اخذ ویزای کره جنوبی به مدارک زیر نیاز است:

- اصل پاسپورت و یک برگ کپی از صفحه اول پاسپورت

- دو قطعه عکس رنگی 4 × 3 (تمام رخ زمينه سفيد 2 قطعه برای متقاضی و در صورت داشتن همراهان برای هر همراه)

- کپی کارت ملی

- ترجمه شناسنامه + کپی از صفحه اول و دوم شناسنامه

- مدارک شغلی

- گواهی تمکن مالی به زبان انگليسی (حداقل 30 میلیون به بالا)

- ضمانت برگشت

- فرم درخواست ويزا

** توجه گردد که چنانچه قبلا ويزای کشورهای عضو شينگن و همینطور ویزای کشورهای انگليس، استراليا، سوئيس، آمريکا، کانادا و کره جنوبی را دريافت نموده ايد حتما از آنها کپی بگیرید و به همراه ساير مدارکتان به ما ارائه دهيد.**

 

آدرس و اطلاعات سفارت کره جنوبی در تهران

آدرس: تهران، ميدان ونک، خيابان شيخ بهائی شمالی، کوچه دانشور غربی، شماره 2

شماره تلفن:  88054900-021

ساعات کار: یکشنبه تا پنجشنبه (بجز روزهای تعطیل رسمی ایران)؛ صبح ها از ساعت 8 الی 12 و بعد از ظهرها از ساعت 14 الی 16

 

خدمات اخذ ویزای کره جنوبی و هزینه های آن

وبسایت لحظه آخری با همکاری "شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری همسفر ماه و ستاره" خدمات ویژه ای را جهت اخذ ویزای کره جنوبی ارائه می نماید. این خدمات عبارتست از:

- ویزای توریستی عادی

مدت اقامت: 1 ماه/ اعتبار ویزا: 3 ماه/ مدت اخذ: 7 روز کاری/ قیمت: 290 دلار

- ویزای توریستی فوری

مدت اقامت: 1 ماه/ اعتبار ویزا: 3 ماه/ مدت اخذ: 5 روز کاری/ قیمت: 350 دلار

- ویزای تجاری

مدت اقامت: 1 ماه/ اعتبار ویزا: 3 ماه/ مدت اخذ: 15 روز کاری/ قیمت: 150 دلار

مطالب مرتبط :
قیمت هتل های ترابزون

قیمت هتل های ترابزون

برای بسیاری از توریستان قیمت مکانی که در طول سفر قصد اقمت در آنجا را دارند بسیار مهم است و از قبل سفر شروع به تحقیق کرده تا قیمت هتل ها و مکان های اقامتی توریستی در مقصد را بدست آورند. ما در اینجا به شما کمک می کنیم تا شما قیمت هتل های توریستی اقامتی را در همین سایت بدست آورید. ...
مشاهده
مکان های گردشگری ارزان قیمت در سنگاپور

مکان های گردشگری ارزان قیمت در سنگاپور

مکان های گردشگری سنگاپور شاید تصور کنید که در سنگاپور تمامی تفریحات و مکان های گردشگری، گرانقیمت و لوکس هستند و برای استفاده از آنها باید هزینه های زیادی بپردازید اما جالب است بدانید که مکان های گردشگری رایگان و ارزان قیمتی هم در سنگاپور وجود دارد. چنانچه در سفر خود به سنگاپور بودجه محدودی در اختیار دارید، این لیست لحظه آخری می تواند برای یک ...
مشاهده
مدارک ویزای تایلند | شرایط اخذ ویزای تایلند+قیمت

مدارک ویزای تایلند | شرایط اخذ ویزای تایلند+قیمت

تایلند یکی از کشورهای آسیایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای تایلند با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای تایلند و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید. ...
مشاهده
مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

چین یکی از کشورهایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای چین با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای چین و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید. ...
مشاهده
مدارک ویزای مالزی

مدارک ویزای مالزی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور مالزی داشتن ویزای مالزی الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای مالزی یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای دبی

مدارک ویزای دبی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به شهر دبی داشتن ویزای دبی الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای هند

مدارک ویزای هند

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورهند داشتن ویزای هند الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

ایرانی ها برای سفر به کانادا مانند خیلی از کشورهای دیگر، نیاز به ویزای کانادا دارند. فرقی هم نمی کند که قصدشان از این سفر چه باشد و یا اینکه تنها می روند یا به همراه خانواده. شرایط اخذ ویزای کانادا نسبتا سخت و پیچیده است و ممکن است برای کسانی که بدنبال دانستن اطلاعات کامل و صحیح در مورد آن باشند، در ابتدا قدری گیج کننده باشد! در این مطلب سعی شده ...
مشاهده
مدارک ویزای انگلیس

مدارک ویزای انگلیس

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشوراتگلستان داشتن ویزای انگلستان الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای آمریکا

مدارک ویزای آمریکا

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورآمریکا داشتن ویزای آمریکا الزامی است. ...
مشاهده

ارسال نظرات/سوالات

تلگرام لحظه آخری