مدارک ویزای سنگاپور | شرایط اخذ ویزای سنگاپور+ قیمت

مدارک ویزای سنگاپور | شرایط اخذ ویزای سنگاپور+ قیمت

مدارک ویزای سنگاپور | شرایط اخذ ویزای سنگاپور+ قیمت

سنگاپور از جمله کشورهایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای سنگاپور با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای سنگاپور و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید.



سنگاپور کشوری بسیار کوچک در جنوب شرق آسیا است که علی رقم کوچک بودن، بسیار مدرن و البته با ثروت زیاد محسوب می گردد. این کشور دیدنی با جاذبه های گردشگری و تفریحی بینظیرش یکی از مقاصد پرطرفدار ایرانی ها برای سفر می باشد. اگر می خواهید از تور سنگاپور استفاده کنید و به دنبال اخذ ویزای سنگاپور هستید و یا به هر دلیلی می خواهید اطلاعات کاملی را در مورد ویزای این کشور کسب نمایید، با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

 

انواع ویزای سنگاپور

- ویزای توریستی سنگاپور به ۲ صورت عادی و فوری قابل اخذ می باشد.

 

شرایط اخذ ویزای سنگاپور

- ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، به سنگاپور سفر می کنند.

- ویزای توریستی سنگاپور به مدت ۲ ماه اعتبار دارد و در این مدت می توان ۲ بار و هر بار به مدت ۱۴ روز، در سنگاپور اقامت داشت.

- بنابر درخواست، امکان تحویل ویزای سنگاپور در کشور مالزی نیز وجود دارد. در غیر این صورت، ویزای سنگاپور در ایران به مسافرین محترم تحویل داده می شود.

- ویزای فوری سنگاپور فقط در کشور مالزی و یا در فرودگاه سنگاپور قابل تحویل می باشد.

- جهت اخذ ویزای کار سنگاپور یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ مهاجرت سنگاپور مراجعه نماید.

 

سفارت سنگاپور در تهران

سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزای سنگاپور از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها و همچنین آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی قابل انجام است.

 

مدارک مورد نیاز ویزای سنگاپور

جهت اخذ ویزای سنگاپور به مدارک زیر نیاز است:

- اسکن رنگی پاسپورت

- یک قطعه عکس 6x4 زمینه سفید

- شناسنامه

 

مدت زمان اخذ ویزای سنگاپور

زمان صدور ویزای سنگاپور 10 تا 15 روز کاری می باشد.

 

خدمات اخذ ویزای سنگاپور و هزینه های آن

وبسایت لحظه آخری با همکاری "شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری همسفر ماه و ستاره" خدمات ویژه ای را جهت اخذ ویزای سنگاپور ارائه می نماید. این خدمات عبارتست از:

- ویزای توریستی عادی

مدت اقامت: 14 روزه/ اعتبار ویزا: 2 ماه/ مدت اخذ: 15 روز کاری/ قیمت: 55 دلار

- ویزای توریستی فوری

مدت اقامت: 14 روزه/ اعتبار ویزا: 2 ماه/ مدت اخذ: 10 روز کاری/ قیمت: 75 دلار

 

مطالب مرتبط :
قیمت هتل های ترابزون

قیمت هتل های ترابزون

برای بسیاری از توریستان قیمت مکانی که در طول سفر قصد اقمت در آنجا را دارند بسیار مهم است و از قبل سفر شروع به تحقیق کرده تا قیمت هتل ها و مکان های اقامتی توریستی در مقصد را بدست آورند. ما در اینجا به شما کمک می کنیم تا شما قیمت هتل های توریستی اقامتی را در همین سایت بدست آورید. ...
مشاهده
جاذبه های گردشگری و دیدنی سنگاپور

جاذبه های گردشگری و دیدنی سنگاپور

سنگاپور کشوری کوچک در آسیاست که بعنوان یکی از توریستی ترین کشورهای دنیا شناخته می شود. لحظه آخری در این مطلب تعدادی از معروف ترین جاذبه های گردشگری سنگاپور را معرفی کرده است. ...
مشاهده
درباره سنگاپور | معرفی+عکس

درباره سنگاپور | معرفی+عکس

سنگاپور کشوری زیبا و جذاب با جاذبه های تفریحی متعدد می باشد که سالانه گردشگران زیادی را به سمت خود می کشد.  لحظه آخری در این مطلب، اطلاعاتی در مورد کشور سنگاپور ارائه می دهد. ...
مشاهده
مدارک ویزای تایلند | شرایط اخذ ویزای تایلند+قیمت

مدارک ویزای تایلند | شرایط اخذ ویزای تایلند+قیمت

تایلند یکی از کشورهای آسیایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای تایلند با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای تایلند و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید. ...
مشاهده
مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

چین یکی از کشورهایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای چین با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای چین و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید. ...
مشاهده
مدارک ویزای مالزی

مدارک ویزای مالزی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور مالزی داشتن ویزای مالزی الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای مالزی یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای دبی

مدارک ویزای دبی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به شهر دبی داشتن ویزای دبی الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای هند

مدارک ویزای هند

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورهند داشتن ویزای هند الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

ایرانی ها برای سفر به کانادا مانند خیلی از کشورهای دیگر، نیاز به ویزای کانادا دارند. فرقی هم نمی کند که قصدشان از این سفر چه باشد و یا اینکه تنها می روند یا به همراه خانواده. شرایط اخذ ویزای کانادا نسبتا سخت و پیچیده است و ممکن است برای کسانی که بدنبال دانستن اطلاعات کامل و صحیح در مورد آن باشند، در ابتدا قدری گیج کننده باشد! در این مطلب سعی شده ...
مشاهده
مدارک ویزای انگلیس

مدارک ویزای انگلیس

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشوراتگلستان داشتن ویزای انگلستان الزامی است. ...
مشاهده

ارسال نظرات/سوالات

<1-- تلگرام لحظه آخری --> تلگرام لحظه آخری