مدارک ویزای سنگاپور

مدارک ویزای سنگاپور

مدارک ویزای سنگاپور

مدارک ویزای سنگاپور

شرایط اخذ ویزای سنگاپور

  • ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، به سنگاپور سفر می کنند.
  • سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزای سنگاپور از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی قابل انجام است.
  • ویزای توریستی سنگاپور به مدت ۲ ماه اعتبار دارد و در این مدت می توان ۲ بار و هر بار به مدت ۱۴ روز، در سنگاپور اقامت داشت.
  • ویزای سنگاپور به ۲ صورت عادی و فوری قابل اخذ می باشد، که اخذ ویزای عادی سنگاپور حدودا ۱۸ روز کاری و اخذ ویزای فوری سنگاپور حدودا ۹ روز کاری زمان می برد.
  • بنابر درخواست، امکان تحویل ویزای سنگاپور در کشور مالزی نیز وجود دارد. در غیر این صورت، ویزای سنگاپور در ایران به مسافرین محترم تحویل داده می شود.
  • ویزای فوری سنگاپور فقط در کشور مالزی و یا در فرودگاه سنگاپور قابل تحویل می باشد.
  • جهت اخذ ویزای کار سنگاپور یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ مهاجرت سنگاپور مراجعه نماید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای سنگاپور

  • اسکن رنگی پاسپورت
  • یک قطعه عکس 6x4 زمینه سفید
  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه (پاسپورت) با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در لحظه آخری تماس بگیرید

4.8247

سنگاپور کشوری بسیار کوچک در جنوب شرق آسیا می باشد که علی رقم کوچک بودن، بسیار مدرن می باشد و به نوعی ثروتمند محسوب می گردد. صنعت گردشگری از اصلی ترین منابع درآمد در سنگاپور محسوب می گردد. ویزای سنگاپور مانند بسیاری از کشورها پروسه مخصوص به خود را داراست.


شرایط اخذ ویزای سنگاپور

  • ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، به سنگاپور سفر می کنند.
  • سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزای سنگاپور از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی قابل انجام است.
  • ویزای توریستی سنگاپور به مدت ۲ ماه اعتبار دارد و در این مدت می توان ۲ بار و هر بار به مدت ۱۴ روز، در سنگاپور اقامت داشت.
  • ویزای سنگاپور به ۲ صورت عادی و فوری قابل اخذ می باشد، که اخذ ویزای عادی سنگاپور حدودا ۱۸ روز کاری و اخذ ویزای فوری سنگاپور حدودا ۹ روز کاری زمان می برد.
  • بنابر درخواست، امکان تحویل ویزای سنگاپور در کشور مالزی نیز وجود دارد. در غیر این صورت، ویزای سنگاپور در ایران به مسافرین محترم تحویل داده می شود.
  • ویزای فوری سنگاپور فقط در کشور مالزی و یا در فرودگاه سنگاپور قابل تحویل می باشد.
  • جهت اخذ ویزای کار سنگاپور یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ مهاجرت سنگاپور مراجعه نماید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای سنگاپور

  • اسکن رنگی پاسپورت
  • یک قطعه عکس 6x4 زمینه سفید
  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه (پاسپورت) با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در لحظه آخری تماس بگیرید

مطالب مرتبط :
جاذبه های گردشگری و دیدنی سنگاپور

جاذبه های گردشگری و دیدنی سنگاپور

جاذبه های گردشگری سنگاپور سنگاپور کشوری کوچک و مدرن در جنوب شرقی آسیا است که پایتخت آن شهر زیبای سنگاپور می باشد. صنعت گردشگری از اصلی ترین منابع درآمد در سنگاپور محسوب می گردد. سنگاپور دارای جاذبه های گردشگری و امکانات رفاهی و اقامتی زیادی می باشد و همین امر موجب شده است تا تور سنگاپور در سالیان اخیر به یکی از تورهای پرطرفدار تبدیل گردد. سن ...
مشاهده
درباره سنگاپور

درباره سنگاپور

سنگاپور کشوری کوچک و مدرن در جنوب شرقی آسیا است که پایتختش شهر سنگاپور می باشد. کشورهای مالزی و اندونزی همسایه‌ های کشور سنگاپور محسوب می گردند. جمعيت شهر سنگاپور حدودا 4 ميلیون نفر و مساحت تقریبی آن حدود 700 کیلومترمربع می باشد. ادیان و اقوام مختلفی از جمله نژادهاي چینی، مالزیایی و هندی و ادیان بودایی، مسلمان، مسیحی و غیره در سنگاپور زندگی ...
مشاهده
مدارک ویزای تایلند

مدارک ویزای تایلند

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور تایلند داشتن ویزای تایلند الزامی است. ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد این کشور می‌شوند، صادر می‌گردد. ...
مشاهده
مدارک ویزای چین

مدارک ویزای چین

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور چین داشتن ویزای چین الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای چین یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای مالزی

مدارک ویزای مالزی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور مالزی داشتن ویزای مالزی الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای مالزی یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای دبی

مدارک ویزای دبی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به شهر دبی داشتن ویزای دبی الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای هند

مدارک ویزای هند

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورهند داشتن ویزای هند الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای کانادا

مدارک ویزای کانادا

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورکانادا داشتن ویزای کانادا الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای انگلیس

مدارک ویزای انگلیس

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشوراتگلستان داشتن ویزای انگلستان الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای آمریکا

مدارک ویزای آمریکا

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورآمریکا داشتن ویزای آمریکا الزامی است. ...
مشاهده

ارسال نظرات/سوالات

تلگرام لحظه آخری تماس لحظه آخری