مدارک ویزای تایلند

مدارک ویزای تایلند

مدارک ویزای تایلند

مدارک ویزای تایلند

مدارک ویزای تایلند

- اصل پاسپورت (گذر نامه)

- کپی شناسنامه

- کپی کارت ملی

- یک قطعه عکس جدید 4×3 رنگی (تمام رخ و بدون عینک)

- اصل و کپی بلیط رفت وبرگشت تایلند

- پرینت گردش حساب بانکی  در سه ماه اخیر با مهر بانک (به زبان انگلیسی)

- ارائه تاییدیه رزرو هتل (واچر) در تایلند

شرایط ویزای تایلند

- اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد

- ویزای توریستی  تایلند ۳  ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تایلند اقامت کنید.

- ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان لازم دارد.

- ویزای تایلند ۲ نوع یکبار ورود و ۲ بار ورود دارد.

توجه:

  - اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید بهاداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
  -
اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید.
 - ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

 

آدرس اداره مهاجرت بانکوک:
 Bangkok, Soi Suan Plu, Off South Sathorn Road, Tel (+662)287 3101 10

جهت کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در لحظه آخری تماس بگیرید

4.9394

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور تایلند داشتن ویزای تایلند الزامی است. ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد این کشور می‌شوند، صادر می‌گردد.


مدارک ویزای تایلند

- اصل پاسپورت (گذر نامه)

- کپی شناسنامه

- کپی کارت ملی

- یک قطعه عکس جدید 4×3 رنگی (تمام رخ و بدون عینک)

- اصل و کپی بلیط رفت وبرگشت تایلند

- پرینت گردش حساب بانکی  در سه ماه اخیر با مهر بانک (به زبان انگلیسی)

- ارائه تاییدیه رزرو هتل (واچر) در تایلند

شرایط ویزای تایلند

- اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد

- ویزای توریستی  تایلند ۳  ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تایلند اقامت کنید.

- ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان لازم دارد.

- ویزای تایلند ۲ نوع یکبار ورود و ۲ بار ورود دارد.

توجه:

  - اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید بهاداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
  -
اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید.
 - ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

 

آدرس اداره مهاجرت بانکوک:
 Bangkok, Soi Suan Plu, Off South Sathorn Road, Tel (+662)287 3101 10

جهت کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در لحظه آخری تماس بگیرید

مطالب مرتبط :
معرفی تایلند و جاذبه های گردشگری و دیدنی آن

معرفی تایلند و جاذبه های گردشگری و دیدنی آن

تایلند کشوری زیبا و جذاب در جنوب شرقی آسیا می باشد که یکی از توریست پذیرترین کشورهای جهان در سال های اخیر بوده است و هر ساله گردشگران زیادی را از اقصی نقاط دنیا از جمله ایران به سمت خود می کشاند. در این مطلب ضمن معرفی کشور تایلند، فرهنگ و مذهب تایلند، موقعیت جغرافیایی تایلند، آب و هوای تایلند، جشن ها و مراسم تایلند و جاذبه های گردشگری تایلند بیا ...
مشاهده
تور تایلند آذر 95

تور تایلند آذر 95

تور تایلند این پکیج مربوط به تور تایلند آبان 95 می باشد. سایت تور لحظه آخری بدلیل همکاری با آژانس های مسافرتی معتبر و متخصص، ارائه دهنده بهترین قیمت تور تایلند، ویزای تایلند، هتل های تایلند، بلیط تایلند، تور لحظه آخری تایلند و بطور کلی هرگونه اطلاعات راجع به تور تایلند آبان 95 می باشد. ...
مشاهده
جاذبه های گردشگری و دیدنی بانکوک تایلند

جاذبه های گردشگری و دیدنی بانکوک تایلند

بانکوک شهری زیبا و جذاب می باشد که پایتخت کشور تایلند است و بواسطه جاذبه های گردشگری که دارد، سالانه پذیرای توریستان زیادی از اقصی نقاط جهان می باشد. بانکوک با دارا بودن معابد الهام بخش، بازارهای محلی شلوغ، شب زنده داری پر جنب و جوش و مجتمع های خرید پر تعداد، شهری وسوسه انگیز برای مسافرانی است که هدفشان از تور بانکوک، لذت بردن از جاذبه های گردشگ ...
مشاهده
جاذبه های گردشگری و دیدنی پاتایا تایلند

جاذبه های گردشگری و دیدنی پاتایا تایلند

پاتایا شهری زیبا و جذاب می باشد که پایتخت کشور تایلند است و بواسطه جاذبه های گردشگری که دارد، سالانه پذیرای توریستان زیادی از اقصی نقاط جهان می باشد. پاتایا با دارا بودن جاذبه های گردشگری و تفریحی مختلف نظیر اماکن دیدنی متعدد، مراکز تفریحی و سرگرمی نظیر شنا، جت اسکی، موج سواری، اسکی روی آب، قایق سواری، غواصی و ... شهری وسوسه انگیز برای مسافرانی ...
مشاهده
معرفی پوکت تایلند و جاذبه های گردشگری آن

معرفی پوکت تایلند و جاذبه های گردشگری آن

پوکت بزرگترین جزیره تایلند می باشد که با نام مروارید دریای آندامان نیز شناخته می شود و به سبب سواحل زیبای خود و غواصی در آب های شفاف آن شهرت دارد. بیش از نیمی از این جزیره را جنگل فرا گرفته و از شمال تا جنوب آن کوه هایی کشیده شده اند. نام پوکت از واژه ای مالزیایی به معنای کوه یا تپه گرفته شده زیرا از دور به این شکل به نظر می رسد. ...
مشاهده
جاذبه های گردشگری و دیدنی پوکت تایلند

جاذبه های گردشگری و دیدنی پوکت تایلند

پوکت بزرگترین جزیره تایلند و یکی از بهترین جزیره های تفریحی در دنیا می باشد که سالانه پذیرای توریستان زیادی می باشد. پوکت دارای سواحل چشم نواز و امکانات تفریحی مهیج نظیر امکان غواصی در آب های شفاف، جت اسکی، موج سواری، اسکی روی آب و قایق سواری می باشد و ازاینرو شهری فوق العاده برای کسانی است که از تور پوکت تایلند استفاده می نمایند. در این مطلب س ...
مشاهده
جاذبه های گردشگری و دیدنی سامویی تایلند

جاذبه های گردشگری و دیدنی سامویی تایلند

سامویی یکی از جزیره های معروف تایلند که سالانه پذیرای توریستان زیادی می باشد. در این مطلب سعی شده است تعدادی از جاذبه های گردشگری و دیدنی سامویی معرفی گردد. ...
مشاهده
مدارک ویزای چین

مدارک ویزای چین

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور چین داشتن ویزای چین الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای چین یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای مالزی

مدارک ویزای مالزی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور مالزی داشتن ویزای مالزی الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای مالزی یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای دبی

مدارک ویزای دبی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به شهر دبی داشتن ویزای دبی الزامی است. ...
مشاهده

ارسال نظرات/سوالات

تلگرام لحظه آخری تماس لحظه آخری