مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

چین یکی از کشورهایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای چین با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای چین و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید.



چین بواسطه جاذبه های گردشگری اش، فرصت های تجاری و بازرگانی اش و همچنین نمایشگاه های متعددی که در شهرهای مختلف آن برگزار می گردد، سالانه مردم زیادی از ایران را به سمت خود می کشاند. اگر به دنبال اخذ ویزای چین هستید و یا به هر دلیلی می خواهید اطلاعات کاملی را در مورد ویزای این کشور کسب نمایید، با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

 

انواع ویزای چین

ویزای چین دارای انواع مختلفی می باشد که عبارتند از:

 

- ویزای مولتی چین

این ویزا  ۱ سال اعتبار دارد و با آن می توان به دفعات به چین ورود کرد. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است. برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.

 

- ویزای گروهی چین

این ویزا  ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما  می توانید ۱۴ روز در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می گردد که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزای گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود.

 

- ویزای تجاری چین

این ویزا ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما  می توانید ۳۰ روز در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می گردد.

 

- ویزای انفرادی چین

این ویزا که همان ویزای تجاری چین نیز محسوب میشود ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می گردد. این ویزا دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که ۱۵ روز تا یک ماه  اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.

 

- ویزای توریستی چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین (روادید نوع L) برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است).

 

 

انواع ویزای توریستی چین از نظر مدت زمان صدور

در حال حاضر کنسولگری چین در ایران برای ویزای توریستی چین، دو نوع ویزای عادی و فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی حدودا 10 تا 14 روز و ویزای فوری حدودا 5 تا 7 روز کاری زمان نیاز دارد.

 

 

مدارک مورد نیاز ویزای چین

مدارکی که به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد. فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد. تائید مدارک حدوداً یک هفته طول می‌کشد. مدارک مورد نیاز برای ویزای چین عبارتند از:

- اصل پاسپورت (گذرنامه): اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.

- شناسنامه ایرانی

- دو قطعه عکس 4 در 6 با زمینه سفید (تمام رخ و بدون عینک)

- فرم تکمیل شده برای گرفتن ویزا

- بلیط  یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.

- تمکن مالی

 

 

نکات مهم در مورد اخذ ویزای چین

- نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت، قابل برگشت نیستند.

- امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور چین، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجددا بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک چین به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

 

 

آدرس و اطلاعات سفارت چین در تهران

آدرس: تهران، خیابان شهید موحد دانش (اقدسیه)، روبروی آتش نشانی

شماره تلفن:  22291240-021  و  22291241-021

ساعات کار: روزهای فرد (یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه)؛ صبح از ساعت 8:45 الی 12:15 و بعد از ظهرها از ساعت 14:30 الی 16:30

سایت: ir.chineseembassy.org
 

 

خدمات اخذ ویزای چین و هزینه های آن

وبسایت لحظه آخری با همکاری "شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری همسفر ماه و ستاره" خدمات ویژه ای را جهت اخذ ویزای چین ارائه می نماید. این خدمات عبارتست از:

- ویزای توریستی گروهی

مدت اقامت: طبق تمکن مالی/ اعتبار ویزا: 40 روز/ مدت اخذ: 10 روز/ قیمت: 88 دلار

- ویزای توریستی گروهی فوری

مدت اقامت: طبق تمکن مالی/ اعتبار ویزا: 40 روز/ مدت اخذ: 7 روز/ قیمت: 118 دلار

- ویزای توریستی یک ماهه عادی

مدت اقامت: 1 ماه/ اعتبار ویزا: 3 ماه/ مدت اخذ: 7 روز/ قیمت: 140 دلار

- ویزای توریستی یک ماهه فوری

مدت اقامت: 1 ماه/ اعتبار ویزا: 3 ماه/ مدت اخذ: 5 روز/ قیمت: 170 دلار

 

مطالب مرتبط :
مدارک ویزای تایلند | شرایط اخذ ویزای تایلند+قیمت

مدارک ویزای تایلند | شرایط اخذ ویزای تایلند+قیمت

تایلند یکی از کشورهای آسیایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای تایلند با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای تایلند و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید. ...
مشاهده
مدارک ویزای مالزی

مدارک ویزای مالزی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور مالزی داشتن ویزای مالزی الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای مالزی یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای دبی

مدارک ویزای دبی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به شهر دبی داشتن ویزای دبی الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای هند

مدارک ویزای هند

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورهند داشتن ویزای هند الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

ایرانی ها برای سفر به کانادا مانند خیلی از کشورهای دیگر، نیاز به ویزای کانادا دارند. فرقی هم نمی کند که قصدشان از این سفر چه باشد و یا اینکه تنها می روند یا به همراه خانواده. شرایط اخذ ویزای کانادا نسبتا سخت و پیچیده است و ممکن است برای کسانی که بدنبال دانستن اطلاعات کامل و صحیح در مورد آن باشند، در ابتدا قدری گیج کننده باشد! در این مطلب سعی شده ...
مشاهده
مدارک ویزای انگلیس

مدارک ویزای انگلیس

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشوراتگلستان داشتن ویزای انگلستان الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای آمریکا

مدارک ویزای آمریکا

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورآمریکا داشتن ویزای آمریکا الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای شینگن | شرایط اخذ ویزای شینگن+قیمت

مدارک ویزای شینگن | شرایط اخذ ویزای شینگن+قیمت

ویزای شنگن یا شینگن (Schengen) یکی از پرتقاضاترین ویزاهای ایرانی ها در خدمات مرتبط با اخذ ویزا می باشد. اخذ ویزای شینگن دارای قوانین و مقررات نسبتا پیچیده و متفاوتی است. در این مطلب کلیه موارد مرتبط با ویزای شینگن و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ با ما همراه باشید. ...
مشاهده
ارز مسافرتی | مبلغ و شرایط اخذ ارز مسافرتی

ارز مسافرتی | مبلغ و شرایط اخذ ارز مسافرتی

هر مسافر ایرانی که بیش از دوازده سال سن داشته باشد و بخواهد از راه هوایی از ایران خارج شود، برای یکبار در طول سال شمسی می‌تواند مبلغی را بعنوان ارز مسافرتی با نرخ مبادله‌ای دریافت نماید. اینکه مبلغ ارز مسافرتی چقدر است و نحوه دریافت آن چگونه است در این مطلب توضیح داده شده است؛ پس با ما همراه باشید. ...
مشاهده
شرایط خروج از کشور مشمولین

شرایط خروج از کشور مشمولین

شرایط خروج از کشور مشمولین با توجه به قوانین سازمان نظام وظیفه عمومی و قوانین دانشگاه ها تعیین می گردد. در این مطلب سعی شده است تا سوالات متداول خروج از كشور مشمولین که از سایت نظام وظیفه عمومی ناجا گرفته شده آورده شود تا به اصلی ترین سوالات این حوزه پاسخ داده شود. ...
مشاهده

ارسال نظرات/سوالات

تلگرام لحظه آخری