مدارک ویزای مالزی

مدارک ویزای مالزی

مدارک ویزای مالزی

مدارک ویزای مالزی

اين كشور در محل تقاطع بين شرق و غرب واقع شده است و هميشه با آغوش گرم به افراد خارجي خوش آمد مي گويد و مالزي اخيراً بخاطر مهاجرت جمعيت فراواني  از هندي ها و چيني ها داراي يك مليت چند نژادي شده است. مالزي همواره پذيرايي تعداد زيادي از افراد خارجي هستند اما دولت مالزي هميشه مراقب  است كه اين افزايش مهاجران بر روي ميزان توازن جمعيت آنها تاثير نداشته باشد. به همين علت مهاجرت به مالزي زياد آسان نيست. علاوه بر اين اگر شركتي نتواند براي درخواست شما موافقت بگيرد دوباره از سر گيري يك تقاضا سختتر مي شود. براي افراد خارجي كه جز شهروندان مالايي نيستند اجازه اي تحت عنوان (EP) صادر مي شود كه مي توانند در مالزي اقامت كنند البته اين اجازه صادر شده مستثني از هرگونه درخواست براي ويزا كار و يا اهداف ديگر مي باشد.

 

اجازه ورود (Entry Permit)

(EP) يك مجوز كه براي افراد خارجي كه جزء شهروندان مالايي  محسوب نمي شوند، جهت اقامت در مالزي صادر مي شود. اين مجوز فقط براي اقامت صادر مي شود و افراد متقاضي نمي توانند از اين ويزا براي هر نوع استخدام و يا اهداف ديگر استفاده كنند.

 

انواع ویزای مالزی

1-  ويزای ورودي يك نفره (Single Entry Visa)

اين ويزا براي اتباع خارجي كه جهت بازديد از مالزي وارد اين كشور مي شوند، صادر مي شود و معمولاً اعتبار اين ويزا دو هفته پس از صدور مي باشد.

2- ويزای بازديد یا توريستي یا گردشگري (Visit or Social or Tourist Visa)

اين ويزا براي كساني صادر مي شود كه فقط براي هدف گردشگري وارد مالزي مي شوند. كساني كه از طريق اين ويزا اجازه ورود به مالزي را دريافت مي كنند حق استخدام يا كارهاي تخصصي و يا بازرگاني را ندارند.

3- ويزا ترانزيت یا عبوري (Transit Visa

ويزاي ترانزيت تنها مختص به افرادي است كه به قصد وارد شدن به كشوري ديگر تنها قصد عبور از مالزي را دارند كه اين افراد اجازه ترك كردن فرودگاه را نداشته و سفرشان را به مقصد بعدي از فرودگاه مالزي ادامه مي دهند .

4- ويزا كار و تجارت ( Business Visa)

اين ويزا تنهابرای افراد زیر و تحت شرايط ذکر شده صادر مي گردد:

- صاحبان و نمايندگان شركتها كه جهت اهداف خاص  مربوط به شركت: جلسات ، سمينارها ، بازرسي (بازديد)  از شركت  و.. وارد مالزي مي شوند.

- سرمايه داران و يا بازرگانان كه به خاطر موقعيتهاي كاري و يا سرمايه گذاري وارد مالزي مي شوند.

- نمايندگان شركتهاي خارجي كه جهت معرفي كالاهايشان جهت توليد در كشور مالزي وارد مالزي مي شوند.

- مالكين خارجي كه به منظور  معامله، فروش و يا اجاره دارائيهايشان وارد مالزي مي شوند.

- گزارشگران خارجي از نمايندگي هاي رسانه هاي گروهي كه جهت  پوشش سمينارها و يا حوادث ديگر در مالزي و يا شركت در مسابقات ورزشي وارد مالزي مي شوند.

توجه: از اين ويزا به منظور استخدام و يا نظارت به نصب ماشين آلات جديد و يا ساخت كارخانه نمي توان استفاده كرد.

5- ويزاي ورودي چندگانه (Multiple Entry Visa

اين ويزا براي اتباع خارجي كه براي كار و يا كارهاي مربوط به دولت وارد مالزي مي شوند  صادر مي شود. اعتبار اين ويزا سه ماه تا 12 ماه از تاريخ صدور آن مي باشد. شهروندان هندي و يا مردم جمهوري چين كه به منظور اهداف اجتماعي وارد مالزي مي شوند، واجد شرايط گرفتن ويزاي ورودي چندگانه هستند. اعتبار ويزا ورودي چندگانه به مدت يكسال است.

شرايط گرفتن ويزاي ورودي چندگانه

متقاضيان مي بايست ثابت كنند كه در آمد كافي براي ماندن در مالزي را دارند. تورهاي گروهي كه بليط رفت و برگشت دارند واجد شرايط براي گرفتن اين ويزا نيستند. 

 6-  ويزاي كار موقت (Temporary Employment Pass Or Work Visa)

اين ويزا براي افرادي كه براي انجام شغلي موقت وارد مالزي مي شوند، صادر مي گردند. این افراد عبارتند از:

كارگران  خارجي نيمه ماهر و غير متخصص

كارگران و  كارمندان معمولي      

7-  ويزاي كار (Employment Pass)

اين ويزا براي خارجياني صادر مي شوند كه به مدت دو سال با يكي از شركتهاي مالزي قرارداد بسته اند .

 8-  ويزاي اشتغال یا ويزای حرفه اي (( Professional Visa Or Employment  Pass

اين ويزا براي افراد خارجي متخصص ( ويزاي حرفه اي، مدت طولاني) صادر مي شود. مانند:

Executive Chairman

Chief Executive Officer

Managing  Director

General Manager

Technical Director

Production Manager

Project Manager Or Factory Manager

Management Functions Such As

Marketing Manager

Logistics  Manager

Investment Manager

Quality Control Manager

Professional Such As

Chief Engineer

Engineer Manager

Lecturer

  Doctor

Architect

مدت اعتبار اين ويزا حداقل 2 سال پس از صدور آن است .

 9- ويزای كار (Business Visa)

اين ويزا براي افراد خارجي كه براي استخدام و بستن قراردادهاي نيمه وقت با هر نوع نمايندگي در مالزي وارد اين كشور مي شوند صادر مي شود. مدت اعتبار اين ويزا نمي تواند بيشتر از 12 ماه باشد.

10- ويزاي همراه (Dependent’s Pass

اين ويزا براي همسر و فرزندان هر فرد خارجي كه ويزاي اشتغال دارد صادر مي شود. درخواست براي اين ويزا مي تواند همزمان با گرفتن ويزاي اشتغال و يا بعد از گرفتن ويزاي اشتغال صورت گيرد. همچنين براي همسر و فرزندان هر فرد خارجي كه با يك ويزاي visit pass  وارد كشور شده اند.

11- ويزاي همسر (Spouse Programme

اين ويزا براي كساني كه در مالزي مشغول به كار  هستند و با يك شهروند مالزي ازدواج كرده اند، صادر مي شود.

12-  ويزاي دانشجويي (Student’s Pass)

اين ويزا براي هر فرد خارجي كه براي ادامه تحصيل در هر موسسه  آموزشي مورد تائيد مالزي پذيرفته شده است  صادر مي شود.

 

مدت اعتبار ويزا

طول مدت مجاز اقامت، در هنگام صدور ويزا در آن درج مي گردد و بستگي به تشخيص صادر كننده، مدت اعتبار بين يك تا دو ماه و يا بيشتر ارائه مي گردد.

 

شرايط لازم براي صدور ويزا

1-  اعتبار پاسپورت

كساني كه قصد ورود به مالزي را دارند بايد يك پاسپورت و يا مدرك سفر معتبر با حداقل اعتبار شش ماه اعتبار به همراه داشته باشند. برخي از كشورها براي بازديد كاري و اجتماعی ( گردشگري) نياز به ويزا ندارند. شهروندان آمريكايي براي ديدن مالزي و انجام كارهاي ا جتماعي و شغلي و آموزشي نياز به گرفتن ويزا ندارند ولي اگر براي كار به مالزي سفر مي كنند بايد ويزا داشته باشند. براي اقامت كمتر از يك ماه براي كشورهاي آسيايي به جز Mianmar هيچ ويزايي مورد نياز نيست. اما براي اقامت بيش از يك ماه بجز كشور سنگاپور و Brunei گرفتن ويزا الزامي است.
 2-  اجازه كار

كساني كه در مالزي دنبال كار مي گردند بايد مجوز دريافت كنند . اين مجوز معمولا براي كارگران بوسيله كارفرما انجام مي شود . كارگران به همراه خانواده هايشان مي توانند بوسيله ويزاي اجتماعي(گردشگري) كه اداره مهاجرت مالزي هنگام ورود صادر مي كند وارد مالزي شوند.

3- بليط سفر برگشت معتبر و داشتن پول كافي

يك خارجي در هنگام ورود به مالزي بايد مدركي مبني بر داشتن استطاعت مالي براي ماندن در مالزي به همراه يك بليط برگشت به مقصد ديگر به همراه داشته باشد.

4- اشخاص ممنوع شده

هر تبعه خارجي كه در بخش 8 قانون مهاجرت 1959/63  رده بندي شود اجازه ورود به مالزي را ندارد حتي اگر داراي پاسپورت ويا مدارك سفر معتبر و يا بليط برگشت و پول كافي باشد.

5- كامل كردن كارت ورود و خروج

يك تبعه خارجي در هنگام ورود بايد كارت ورود و خروج(Imm.26) را كامل كند، كه اين كارت قابل دسترس در هر نقطه ورود در اداره نمايندگي مالزي و آژانسهاي مسافرتي است. يك تبعه خارجي مي بايست پاسپورتش را به همرا كارت ورود و خروج  به اداره مهاجرت نشان دهد و از تأييد مدارك سفر و پاسپورتش قبل از ترك اداره مهاجرت اطمينان حاصل نمايد. بجز تقاضا ورود براي بازديدهاي شغلي و يا گردشگري ، تقاضا مربوط به انواع ويزا تا قبل از رسيدن به مالزي بايد انجام شده باشد و در مالزي تنها ضمانت گردد در اين صورت ضامن ها مسئول حفاظت و برگشت اتباع خارجي از مالزي در مواقع مورد نياز مي باشند.

 

 آدرس سفارت مالزي

  تهران، ولنجک، بین خیابان 18 و 20 پلاک 46

آدرس وبسایت اداره مهاجرت مالزی:

 www.imi.gov.my

4.9273

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور مالزی داشتن ویزای مالزی الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای مالزی یکی را برگزینید.


اين كشور در محل تقاطع بين شرق و غرب واقع شده است و هميشه با آغوش گرم به افراد خارجي خوش آمد مي گويد و مالزي اخيراً بخاطر مهاجرت جمعيت فراواني  از هندي ها و چيني ها داراي يك مليت چند نژادي شده است. مالزي همواره پذيرايي تعداد زيادي از افراد خارجي هستند اما دولت مالزي هميشه مراقب  است كه اين افزايش مهاجران بر روي ميزان توازن جمعيت آنها تاثير نداشته باشد. به همين علت مهاجرت به مالزي زياد آسان نيست. علاوه بر اين اگر شركتي نتواند براي درخواست شما موافقت بگيرد دوباره از سر گيري يك تقاضا سختتر مي شود. براي افراد خارجي كه جز شهروندان مالايي نيستند اجازه اي تحت عنوان (EP) صادر مي شود كه مي توانند در مالزي اقامت كنند البته اين اجازه صادر شده مستثني از هرگونه درخواست براي ويزا كار و يا اهداف ديگر مي باشد.

 

اجازه ورود (Entry Permit)

(EP) يك مجوز كه براي افراد خارجي كه جزء شهروندان مالايي  محسوب نمي شوند، جهت اقامت در مالزي صادر مي شود. اين مجوز فقط براي اقامت صادر مي شود و افراد متقاضي نمي توانند از اين ويزا براي هر نوع استخدام و يا اهداف ديگر استفاده كنند.

 

انواع ویزای مالزی

1-  ويزای ورودي يك نفره (Single Entry Visa)

اين ويزا براي اتباع خارجي كه جهت بازديد از مالزي وارد اين كشور مي شوند، صادر مي شود و معمولاً اعتبار اين ويزا دو هفته پس از صدور مي باشد.

2- ويزای بازديد یا توريستي یا گردشگري (Visit or Social or Tourist Visa)

اين ويزا براي كساني صادر مي شود كه فقط براي هدف گردشگري وارد مالزي مي شوند. كساني كه از طريق اين ويزا اجازه ورود به مالزي را دريافت مي كنند حق استخدام يا كارهاي تخصصي و يا بازرگاني را ندارند.

3- ويزا ترانزيت یا عبوري (Transit Visa

ويزاي ترانزيت تنها مختص به افرادي است كه به قصد وارد شدن به كشوري ديگر تنها قصد عبور از مالزي را دارند كه اين افراد اجازه ترك كردن فرودگاه را نداشته و سفرشان را به مقصد بعدي از فرودگاه مالزي ادامه مي دهند .

4- ويزا كار و تجارت ( Business Visa)

اين ويزا تنهابرای افراد زیر و تحت شرايط ذکر شده صادر مي گردد:

- صاحبان و نمايندگان شركتها كه جهت اهداف خاص  مربوط به شركت: جلسات ، سمينارها ، بازرسي (بازديد)  از شركت  و.. وارد مالزي مي شوند.

- سرمايه داران و يا بازرگانان كه به خاطر موقعيتهاي كاري و يا سرمايه گذاري وارد مالزي مي شوند.

- نمايندگان شركتهاي خارجي كه جهت معرفي كالاهايشان جهت توليد در كشور مالزي وارد مالزي مي شوند.

- مالكين خارجي كه به منظور  معامله، فروش و يا اجاره دارائيهايشان وارد مالزي مي شوند.

- گزارشگران خارجي از نمايندگي هاي رسانه هاي گروهي كه جهت  پوشش سمينارها و يا حوادث ديگر در مالزي و يا شركت در مسابقات ورزشي وارد مالزي مي شوند.

توجه: از اين ويزا به منظور استخدام و يا نظارت به نصب ماشين آلات جديد و يا ساخت كارخانه نمي توان استفاده كرد.

5- ويزاي ورودي چندگانه (Multiple Entry Visa

اين ويزا براي اتباع خارجي كه براي كار و يا كارهاي مربوط به دولت وارد مالزي مي شوند  صادر مي شود. اعتبار اين ويزا سه ماه تا 12 ماه از تاريخ صدور آن مي باشد. شهروندان هندي و يا مردم جمهوري چين كه به منظور اهداف اجتماعي وارد مالزي مي شوند، واجد شرايط گرفتن ويزاي ورودي چندگانه هستند. اعتبار ويزا ورودي چندگانه به مدت يكسال است.

شرايط گرفتن ويزاي ورودي چندگانه

متقاضيان مي بايست ثابت كنند كه در آمد كافي براي ماندن در مالزي را دارند. تورهاي گروهي كه بليط رفت و برگشت دارند واجد شرايط براي گرفتن اين ويزا نيستند. 

 6-  ويزاي كار موقت (Temporary Employment Pass Or Work Visa)

اين ويزا براي افرادي كه براي انجام شغلي موقت وارد مالزي مي شوند، صادر مي گردند. این افراد عبارتند از:

كارگران  خارجي نيمه ماهر و غير متخصص

كارگران و  كارمندان معمولي      

7-  ويزاي كار (Employment Pass)

اين ويزا براي خارجياني صادر مي شوند كه به مدت دو سال با يكي از شركتهاي مالزي قرارداد بسته اند .

 8-  ويزاي اشتغال یا ويزای حرفه اي (( Professional Visa Or Employment  Pass

اين ويزا براي افراد خارجي متخصص ( ويزاي حرفه اي، مدت طولاني) صادر مي شود. مانند:

Executive Chairman

Chief Executive Officer

Managing  Director

General Manager

Technical Director

Production Manager

Project Manager Or Factory Manager

Management Functions Such As

Marketing Manager

Logistics  Manager

Investment Manager

Quality Control Manager

Professional Such As

Chief Engineer

Engineer Manager

Lecturer

  Doctor

Architect

مدت اعتبار اين ويزا حداقل 2 سال پس از صدور آن است .

 9- ويزای كار (Business Visa)

اين ويزا براي افراد خارجي كه براي استخدام و بستن قراردادهاي نيمه وقت با هر نوع نمايندگي در مالزي وارد اين كشور مي شوند صادر مي شود. مدت اعتبار اين ويزا نمي تواند بيشتر از 12 ماه باشد.

10- ويزاي همراه (Dependent’s Pass

اين ويزا براي همسر و فرزندان هر فرد خارجي كه ويزاي اشتغال دارد صادر مي شود. درخواست براي اين ويزا مي تواند همزمان با گرفتن ويزاي اشتغال و يا بعد از گرفتن ويزاي اشتغال صورت گيرد. همچنين براي همسر و فرزندان هر فرد خارجي كه با يك ويزاي visit pass  وارد كشور شده اند.

11- ويزاي همسر (Spouse Programme

اين ويزا براي كساني كه در مالزي مشغول به كار  هستند و با يك شهروند مالزي ازدواج كرده اند، صادر مي شود.

12-  ويزاي دانشجويي (Student’s Pass)

اين ويزا براي هر فرد خارجي كه براي ادامه تحصيل در هر موسسه  آموزشي مورد تائيد مالزي پذيرفته شده است  صادر مي شود.

 

مدت اعتبار ويزا

طول مدت مجاز اقامت، در هنگام صدور ويزا در آن درج مي گردد و بستگي به تشخيص صادر كننده، مدت اعتبار بين يك تا دو ماه و يا بيشتر ارائه مي گردد.

 

شرايط لازم براي صدور ويزا

1-  اعتبار پاسپورت

كساني كه قصد ورود به مالزي را دارند بايد يك پاسپورت و يا مدرك سفر معتبر با حداقل اعتبار شش ماه اعتبار به همراه داشته باشند. برخي از كشورها براي بازديد كاري و اجتماعی ( گردشگري) نياز به ويزا ندارند. شهروندان آمريكايي براي ديدن مالزي و انجام كارهاي ا جتماعي و شغلي و آموزشي نياز به گرفتن ويزا ندارند ولي اگر براي كار به مالزي سفر مي كنند بايد ويزا داشته باشند. براي اقامت كمتر از يك ماه براي كشورهاي آسيايي به جز Mianmar هيچ ويزايي مورد نياز نيست. اما براي اقامت بيش از يك ماه بجز كشور سنگاپور و Brunei گرفتن ويزا الزامي است.
 2-  اجازه كار

كساني كه در مالزي دنبال كار مي گردند بايد مجوز دريافت كنند . اين مجوز معمولا براي كارگران بوسيله كارفرما انجام مي شود . كارگران به همراه خانواده هايشان مي توانند بوسيله ويزاي اجتماعي(گردشگري) كه اداره مهاجرت مالزي هنگام ورود صادر مي كند وارد مالزي شوند.

3- بليط سفر برگشت معتبر و داشتن پول كافي

يك خارجي در هنگام ورود به مالزي بايد مدركي مبني بر داشتن استطاعت مالي براي ماندن در مالزي به همراه يك بليط برگشت به مقصد ديگر به همراه داشته باشد.

4- اشخاص ممنوع شده

هر تبعه خارجي كه در بخش 8 قانون مهاجرت 1959/63  رده بندي شود اجازه ورود به مالزي را ندارد حتي اگر داراي پاسپورت ويا مدارك سفر معتبر و يا بليط برگشت و پول كافي باشد.

5- كامل كردن كارت ورود و خروج

يك تبعه خارجي در هنگام ورود بايد كارت ورود و خروج(Imm.26) را كامل كند، كه اين كارت قابل دسترس در هر نقطه ورود در اداره نمايندگي مالزي و آژانسهاي مسافرتي است. يك تبعه خارجي مي بايست پاسپورتش را به همرا كارت ورود و خروج  به اداره مهاجرت نشان دهد و از تأييد مدارك سفر و پاسپورتش قبل از ترك اداره مهاجرت اطمينان حاصل نمايد. بجز تقاضا ورود براي بازديدهاي شغلي و يا گردشگري ، تقاضا مربوط به انواع ويزا تا قبل از رسيدن به مالزي بايد انجام شده باشد و در مالزي تنها ضمانت گردد در اين صورت ضامن ها مسئول حفاظت و برگشت اتباع خارجي از مالزي در مواقع مورد نياز مي باشند.

 

 آدرس سفارت مالزي

  تهران، ولنجک، بین خیابان 18 و 20 پلاک 46

آدرس وبسایت اداره مهاجرت مالزی:

 www.imi.gov.my

مطالب مرتبط :
جاذبه های گردشگری کوالالامپور مالزی

جاذبه های گردشگری کوالالامپور مالزی

جاذبه های گردشگری کوالالامپور کوالالامپور پایتخت کشور مالزی می باشد که در جنوب شرقی آسیا واقع شده است. کوالالامپور علاوه بر تنوع فرهنگی مختلف، شهری مدرن نیز می باشد که در سالهای اخیر نیز پیشرفت قابل توجهی داشته است. وجود تلفیقی از فرهنگ و سنت قدیمی و بافت مدرن در کوالالامپور از یک طرف و جاذبه های گردشگری کوالالامپور از طرف دیگر موجب شده است ...
مشاهده
درباره کوالالامپور مالزی

درباره کوالالامپور مالزی

کوالالامپور پایتخت کشور مالزی می باشد که در جنوب شرقی آسیا واقع شده است. كوالالامپور در سال 1972 میلادی به عنوان پایتخت مالزی معرفی شده و در سال 1974 بعنوان شهر حكومتی در نظر گرفته شده است. کوالالامپور دارای جمعیت تقریبی بیش از 5 میلیون نفر می باشد. کوالالامپور علاوه بر تنوع فرهنگی مختلف، شهری مدرن و رنگارنگ با آسمان خراش ها و مراکز خرید متعدد و ...
مشاهده
مدارک ویزای تایلند

مدارک ویزای تایلند

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور تایلند داشتن ویزای تایلند الزامی است. ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد این کشور می‌شوند، صادر می‌گردد. ...
مشاهده
مدارک ویزای چین

مدارک ویزای چین

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور چین داشتن ویزای چین الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای چین یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای دبی

مدارک ویزای دبی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به شهر دبی داشتن ویزای دبی الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای هند

مدارک ویزای هند

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورهند داشتن ویزای هند الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای کانادا

مدارک ویزای کانادا

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورکانادا داشتن ویزای کانادا الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای انگلیس

مدارک ویزای انگلیس

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشوراتگلستان داشتن ویزای انگلستان الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای آمریکا

مدارک ویزای آمریکا

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورآمریکا داشتن ویزای آمریکا الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای شنگن

مدارک ویزای شنگن

قرارداد شنگن، قرارداد است که در سال 1985 بین چند کشور اروپایی امضا گشت؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آن‎ها کم شود. ...
مشاهده

ارسال نظرات/سوالات

تلگرام لحظه آخری تماس لحظه آخری