مدارک ویزای دبی

مدارک ویزای دبی

مدارک ویزای دبی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به شهر دبی داشتن ویزای دبی الزامی است.



دبی شهری است با قوانین و مقررات خاص خود که عدم آشنایی با این مقررات گاها  تبعات سخت و زیان‌آوری را متوجه مسافران می‌نماید. در طول سال های اخیر بارها مشاهده شده است که تعدادی از هموطنان ما به دلیل عدم رعایت این قوانین، جدای از جریمه‌های بسیار سنگین نقدی گاها  تا چند ماه هم در زندان‌های این شهر بسر برده‌اند. البته این جرایم تنها به دلیل  عدم رعایت قوانین این کشور نیست. گاهی عدم دقت کافی در مفاد قرارداد بین آژانس مسافرتی و مسافران باعث می‌گردد که مسافران هزینه‌های پیش‌بینی نشده‌ای را متحمل شوند. در ادامه به تعدادی از  از قوانین و مقرراتی که مربوط به امارت دبی و همچنین بعضی از آژانس‌های مسافرتی مجری تور دبی است اشاره می‌گردد. امیدواریم هموطنان عزیزی که قصد سفر به این شهر توریستی را دارند با دقت نظر و رعایت این قوانین سفر بی دردسر و آرامی را داشته باشند

 -مدت اعتبار ویزای کشور امارات متحده عربی فقط ۱۴روز است و مسافر ملزم است که قبل از اتمام تاریخ اعتبار ویزا به این  کشور ورود کند. همچنین مسافر می‌تواند پس از ورود به کشور امارات فقط ۱۴روز در آن کشور اقامت داشته باشد. بدیهی است تخلف از هر یک از دو مورد فوق (وارد شدن به کشور امارات بعد از اتمام تاریخ اعتبار ویزا و یا ماندن در کشور امارات بیش از ۱۴روز) باعث خسارت مالی به آژانس می‌گردد که مسافر ملزم به پرداخت آن خواهد بود. (حداقل مبلغ ۵۰۰۰درهم جریمه و زندان و به ازای تاخیر روز اول ۲۰۰درهم روز دوم به بعد روزی ۱۰۰درهم و خسارت‌های دیگر)

- خانم‌های مجرد، دختران و پسرانی که ویزای آنها بواسطه صدور ویزای همراهشان صادر گردیده است، بدون همراه خود نباید به دبی وارد شوند؛ در غیر اینصورت جریمه سنگین و زندان در انتظار آنها خواهد بود.

- همراه داشتن هرگونه قرص خواب‌آو، مسکن، آرام بخش و قرصهای کدئین‌دار و هرگونه مواد مخدر ممنوع می باشد و در صورت مشاهده حداقل مبلغ ۵۰۰۰ درهم جریمه و چند سال زندان در نظر گرفته می شود.

- نقض قوانین امارات همچون تاخیر در خروج، انجام اعمال خلاف عفت عمومی، شرب خمر در ملا عام، حمل یا استعمال مواد مخدر، زد و خورد، گدایی، دزدی، تصادف و فرار و  غیره … موجب ایجاد خسارت به  آژانس می‌گردد که مسافر ملزم به پرداخت تمامی این خسارت ها بدون قید و شرط و ظرف مدت حداکثر ۴۸ساعت می‌باشد.

- کیفیت خدمات پزشکی دبی خوب می باشد ولی هزینه درمان بسیار بالاست. لذا داشتن یک بیمه خصوصی برای کسانی که زیاد به دبی مسافرت می کنند، توصیه می گردد. مسافران می توانند در مواقع ضروری و اورژانسی، از سرویس درمانی بیمارستانهای دولتی استفاده نمایند. بیمارستان ایرانی ها نیز یکی از بیمارستانهای خوب شهر می باشد که در خیابان الوصل در دبی قرار دارد. به دلیل شدت گرمای تابستان دبی، می بایست با قرار نگرفتن در مقابل تابش مستقیم نور آفتاب، نوشیدن آب فراوان و نوشیدنیهای انرژی زا و خوردن نمک بیشتر از ابتلا به بیماری گرمازدگی جلوگیری کرد. در هوای گرم دبی و بویژه در تابستان میبایست حتما از کرم های ضدآفتاب، عینک آفتابی مناسب و کلاه یا چتر استفاده نمود تا از صدمات وارده به پوست جلوگیری کرد.

مسافران برای ورود به  دبی باید ویزای دبی را  داشته باشند.  در دبی و ساير کشورهای حوزه خليج فارس، بر خلاف ساير کشورهای دنيا ويزا توسط سفارت خانه های آنها در سایرکشورها صادر نمی گردد، بلکه توسط اداره مهاجرت و وزارت کار و در داخل کشور صادر می گردد. نياز به ويزای دبی برای مليت های مختلف، تفاوت بسياری دارد و قوانين مربوط به آن بدون اطلاع قبلی تغيير می کند. لذا قبل از سفر حتما میبایست اطلاعات لازم در این مورد را کسب نماييد و سپس نسبت به تهيه ويزا اقدام نماييد. تمامی افراد به جز افراد ساکن کشورهای عضو شورای همکاری خليج فارس (بحرين، کويت، قطر، عمان و عربستان سعودی) میبايست ويزا تهيه نمايند.

برای صدور ويزا به هر علتی مثل تجارت، سياحت و غيره، شخص، شرکت و يا سازمانی در دبی می بايست ضمانت تقاضا کننده ويزا را به عهده بگيرد و بدين ترتيب عملا و قانونا مسئول مسافر شناخته می شود و بايد مسافر را در تاريخ مقرر از کشور خارج کند. اين مسئول در امارات به نام "کفيل" شناخته می شود. لذا برای صدور ويزا لازم است که يک کفيل واجد شرايط کفالت کند. کفيل در دو صورت می تواند برای مسافر ويزا درخواست نمايد. اول اينکه از نزديکان مسافر باشد که در اين صورت بايد فرم نسبيت از سفارت مربوطه دريافت نماید و يا رابطه تجاری داشته باشد. در روش دوم بر اساس رابطه های کاری و تجاری، سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی می توانند برای مسافر خود درخواست ويزا کنند. لازم به يادآوری است که ويزاهای توريستی و يا زيارتی توسط خطوط هوايی، هتل ها و يا آژانس های مسافرتی درخواست می شود(به همین علت آژانسهای مسافرتی از کلیه مسافرین دبی خود ضمانت می گیرند).

درحال حاضر برای ایرانیان دونوع ویزا قابل صدور می باشد:

الف)  ويزای ترانزيت: مدت اين ويزا 14 روز می باشد. اين ويزا از طرف اداره مهاجرت دبی صادر می گردد و قابل تمديد نمی باشد. اعتبار اين ويزا از تاريخ صدور به مدت  14 روز می باشد و در صورت عدم استفاده در اين مدت از درجه اعتبار ساقط می گردد.

ب)  ويزای توريستی: اين ويزا دارای دوماه اعتبار برای ورود به امارات و 14روز اقامت در دبی می باشد  که درصورت پرداخت هزینه می توان به مدت یکماه نیز تمدید گردد.

برای مردم کشورهای زیر  ویزا در فرودگاه صادر می گردد:
آلمان- ايتاليا- ژاپن- كانادا- نيوزلند- آمريكا - ايرلند - سان مارينو- كره جنوبي - واتيكان - آندورا - ايسلند - سوئد - لوكزامبورك -هنگ كنگ- اسپانيا - برونئي - سوئيس - ليختن اشتاين - يونان - استراليا - بلژيك- سنگاپور - مالزي - اتريش - پرتغال - فرانسه - موناكو - انگلستان - دانمارك- فنلاند - نروژ

 برای صدور ویزای دبی به موارد زیر توجه گردد:

- از صدور ويزا برای زنان مجرد زير 25 سال معمولا جلوگيری می گردد مگر اينکه همراه با پدر و یا همسر خود قصد سفر داشته باشند.

- صدور ويزا برای افراد بالای 65 سال نيز بسيار مشکل می باشد و میبایست با اقوام درجه یک برای ویزا اقدام گردد.

- در صورت عدم ترک کشور در تاريخ مقرر توسط مسافر، در فرودگاه دبی يک جريمه 100 درهمی به ازاء هر روز تاخير از مسافر اخذ می گردد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای دبی

- اسکن واضح پاسپورت (حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد)

- یک قطعه عکس 3x4 با زمینه سفید

جهت کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در لحظه آخری تماس بگیرید

مطالب مرتبط :
مدارک ویزای تایلند | شرایط اخذ ویزای تایلند+قیمت

مدارک ویزای تایلند | شرایط اخذ ویزای تایلند+قیمت

تایلند یکی از کشورهای آسیایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای تایلند با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای تایلند و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید. ...
مشاهده
مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

چین یکی از کشورهایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای چین با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای چین و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید. ...
مشاهده
مدارک ویزای مالزی

مدارک ویزای مالزی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور مالزی داشتن ویزای مالزی الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای مالزی یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای هند

مدارک ویزای هند

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورهند داشتن ویزای هند الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

ایرانی ها برای سفر به کانادا مانند خیلی از کشورهای دیگر، نیاز به ویزای کانادا دارند. فرقی هم نمی کند که قصدشان از این سفر چه باشد و یا اینکه تنها می روند یا به همراه خانواده. شرایط اخذ ویزای کانادا نسبتا سخت و پیچیده است و ممکن است برای کسانی که بدنبال دانستن اطلاعات کامل و صحیح در مورد آن باشند، در ابتدا قدری گیج کننده باشد! در این مطلب سعی شده ...
مشاهده
مدارک ویزای انگلیس

مدارک ویزای انگلیس

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشوراتگلستان داشتن ویزای انگلستان الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای آمریکا

مدارک ویزای آمریکا

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورآمریکا داشتن ویزای آمریکا الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای شینگن | شرایط اخذ ویزای شینگن+قیمت

مدارک ویزای شینگن | شرایط اخذ ویزای شینگن+قیمت

ویزای شنگن یا شینگن (Schengen) یکی از پرتقاضاترین ویزاهای ایرانی ها در خدمات مرتبط با اخذ ویزا می باشد. اخذ ویزای شینگن دارای قوانین و مقررات نسبتا پیچیده و متفاوتی است. در این مطلب کلیه موارد مرتبط با ویزای شینگن و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ با ما همراه باشید. ...
مشاهده
لغو ویزای گرجستان

لغو ویزای گرجستان

دولت گرجستان اعلام نمود که ویزای گرجستان مجددا برای ورود ایرانی ها برداشته می شود. ...
مشاهده
پیکاپ ویزای آمریکا

پیکاپ ویزای آمریکا

پیکاپ ویزای آمریکا در چند شهر مختلف قابل انجام است اما عمدتا پیکاپ ویزای آمریکا از ترکیه طرفداران بیشتری دارد؛ در ادامه شرایط انجام پیکاپ ویزای آمریکا بیان گردیده است. ...
مشاهده

ارسال نظرات/سوالات

تلگرام لحظه آخری