مدارک ویزای هند

مدارک ویزای هند

مدارک ویزای هند

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورهند داشتن ویزای هند الزامی است.



دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزا به این مراکز مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که صرفاً افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و هم میهنان مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا نمایند. در سفارت هندوستان در تهران کلیه افراد از همه استان ها می توانند درخواست ویزا نمایند. 

انواع ویزای هند و مدارک لازم

1-  ویزای دانشجویی (Student Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان

- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک

- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی

- شش قطعه عکس

- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.

معمولاً این ویزا دارای اعتبار یکساله می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

 

2- ویزای تحقیقاتی (Research Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحقیقاتی عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

- اصل Affiliation letter(نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن

- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی

- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل

- برنامه سفر

- دوازده قطعه عکس

معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند. صدور این ویزا بطور معمول یک ماه طول می کشد.

 

3- ویزای توریستی (Tourist Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- فرم های پر شده مخصوص ویزای توریستی

- دو قطعه عکس

- کپی شناسنامه و کارت ملی

- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

توجه گردد:

- حضور مسافر برای انگشت نگاری در این آدرس جدید سفارت بر اساس زمان تعیین شده توسط سفارت الزامی میباشد.

-  افراد زیر 12 سال و بالای 70 سال شامل انگشت نگاری نخواهند شد.

- زمان اخذ این نوع ویزا 10 الی 15 روز کاری می باشد.  لطفا در انتخاب زمان سفر و رزرو پروازی خود، این زمان را مورد توجه قرار دهید.

 

4- ویزای تجاری (Business Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تجاری عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری

- شش قطعه عکس

- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی

- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی

- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

 

5-  ویزای کنفرانس (Conference Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کنفرانس عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس

- دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی

- معرفی نامه از محل کار در ایران

صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.

 

آدرس سفارت هندوستان در تهران:

میدان ونک ابتدای ملاصدرا-پلاک 16 -دفتر ویزای هندوستان

آدرس کنسولگری هندوستان در بندرعباس:

بندر عباس، خیابان گلشهر جنوبی، خیابان حکمت، پلاک 43

آدرس کنسولگری هندوستان در زاهدان:

زاهدان خیابان آیت الله کفعمی، جنب گوردوارا (معبد سیک ها)

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در لحظه آخری تماس بگیرید

مطالب مرتبط :
مدارک ویزای تایلند | شرایط اخذ ویزای تایلند+قیمت

مدارک ویزای تایلند | شرایط اخذ ویزای تایلند+قیمت

تایلند یکی از کشورهای آسیایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای تایلند با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای تایلند و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید. ...
مشاهده
مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

چین یکی از کشورهایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای چین با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای چین و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید. ...
مشاهده
مدارک ویزای مالزی

مدارک ویزای مالزی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور مالزی داشتن ویزای مالزی الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای مالزی یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای دبی

مدارک ویزای دبی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به شهر دبی داشتن ویزای دبی الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

ایرانی ها برای سفر به کانادا مانند خیلی از کشورهای دیگر، نیاز به ویزای کانادا دارند. فرقی هم نمی کند که قصدشان از این سفر چه باشد و یا اینکه تنها می روند یا به همراه خانواده. شرایط اخذ ویزای کانادا نسبتا سخت و پیچیده است و ممکن است برای کسانی که بدنبال دانستن اطلاعات کامل و صحیح در مورد آن باشند، در ابتدا قدری گیج کننده باشد! در این مطلب سعی شده ...
مشاهده
مدارک ویزای انگلیس

مدارک ویزای انگلیس

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشوراتگلستان داشتن ویزای انگلستان الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای آمریکا

مدارک ویزای آمریکا

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورآمریکا داشتن ویزای آمریکا الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای شینگن | شرایط اخذ ویزای شینگن+قیمت

مدارک ویزای شینگن | شرایط اخذ ویزای شینگن+قیمت

ویزای شنگن یا شینگن (Schengen) یکی از پرتقاضاترین ویزاهای ایرانی ها در خدمات مرتبط با اخذ ویزا می باشد. اخذ ویزای شینگن دارای قوانین و مقررات نسبتا پیچیده و متفاوتی است. در این مطلب کلیه موارد مرتبط با ویزای شینگن و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ با ما همراه باشید. ...
مشاهده
لغو ویزای گرجستان

لغو ویزای گرجستان

دولت گرجستان اعلام نمود که ویزای گرجستان مجددا برای ورود ایرانی ها برداشته می شود. ...
مشاهده
پیکاپ ویزای آمریکا

پیکاپ ویزای آمریکا

پیکاپ ویزای آمریکا در چند شهر مختلف قابل انجام است اما عمدتا پیکاپ ویزای آمریکا از ترکیه طرفداران بیشتری دارد؛ در ادامه شرایط انجام پیکاپ ویزای آمریکا بیان گردیده است. ...
مشاهده
نویسنده: محمدحسین میرزایی
ممنون
نویسنده: مدیریت لحظه آخری
سلام بله ما کار اخذ ویزای هند رو انجام میدیم؛ برای گرفتن اطلاعات بیشتر در مورد شرایط و هزینه ویزای هند لطفا با دفتر فروش تماس بگیرید
نویسنده: محمدحسین میرزایی
سلام. ممنون بابت اطلاعات مفیدتون. شما خودتون کار گرفتن ویزای هند رو انجام میدین؟ اصلا قیمت ویزای هند و تور هند چند در میاد؟
نویسنده: مدیریت لحظه آخری
سلام . لطفا با شماره های قرار داده شده در سایت تماس بگیرین
نویسنده: محمد پرتوی
با سلام می خواستم برای ویزای توریستی هند از بندرعباس اقدام کنم اگه ممکنه منو راهنمایی فرمایید. با تشکر از شما

ارسال نظرات/سوالات

<1-- تلگرام لحظه آخری --> تلگرام لحظه آخری