مدارک ویزای هند

مدارک ویزای هند

مدارک ویزای هند

مدارک ویزای هند

دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزا به این مراکز مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که صرفاً افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و هم میهنان مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا نمایند. در سفارت هندوستان در تهران کلیه افراد از همه استان ها می توانند درخواست ویزا نمایند. 

انواع ویزای هند و مدارک لازم

1-  ویزای دانشجویی (Student Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان

- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک

- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی

- شش قطعه عکس

- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.

معمولاً این ویزا دارای اعتبار یکساله می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

 

2- ویزای تحقیقاتی (Research Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحقیقاتی عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

- اصل Affiliation letter(نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن

- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی

- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل

- برنامه سفر

- دوازده قطعه عکس

معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند. صدور این ویزا بطور معمول یک ماه طول می کشد.

 

3- ویزای توریستی (Tourist Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- فرم های پر شده مخصوص ویزای توریستی

- دو قطعه عکس

- کپی شناسنامه و کارت ملی

- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

توجه گردد:

- حضور مسافر برای انگشت نگاری در این آدرس جدید سفارت بر اساس زمان تعیین شده توسط سفارت الزامی میباشد.

-  افراد زیر 12 سال و بالای 70 سال شامل انگشت نگاری نخواهند شد.

- زمان اخذ این نوع ویزا 10 الی 15 روز کاری می باشد.  لطفا در انتخاب زمان سفر و رزرو پروازی خود، این زمان را مورد توجه قرار دهید.

 

4- ویزای تجاری (Business Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تجاری عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری

- شش قطعه عکس

- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی

- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی

- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

 

5-  ویزای کنفرانس (Conference Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کنفرانس عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس

- دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی

- معرفی نامه از محل کار در ایران

صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.

 

آدرس سفارت هندوستان در تهران:

میدان ونک ابتدای ملاصدرا-پلاک 16 -دفتر ویزای هندوستان

آدرس کنسولگری هندوستان در بندرعباس:

بندر عباس، خیابان گلشهر جنوبی، خیابان حکمت، پلاک 43

آدرس کنسولگری هندوستان در زاهدان:

زاهدان خیابان آیت الله کفعمی، جنب گوردوارا (معبد سیک ها)

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در لحظه آخری تماس بگیرید

4.8515

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورهند داشتن ویزای هند الزامی است.


دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزا به این مراکز مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که صرفاً افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و هم میهنان مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا نمایند. در سفارت هندوستان در تهران کلیه افراد از همه استان ها می توانند درخواست ویزا نمایند. 

انواع ویزای هند و مدارک لازم

1-  ویزای دانشجویی (Student Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان

- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک

- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی

- شش قطعه عکس

- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.

معمولاً این ویزا دارای اعتبار یکساله می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

 

2- ویزای تحقیقاتی (Research Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحقیقاتی عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

- اصل Affiliation letter(نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن

- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی

- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل

- برنامه سفر

- دوازده قطعه عکس

معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند. صدور این ویزا بطور معمول یک ماه طول می کشد.

 

3- ویزای توریستی (Tourist Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- فرم های پر شده مخصوص ویزای توریستی

- دو قطعه عکس

- کپی شناسنامه و کارت ملی

- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

توجه گردد:

- حضور مسافر برای انگشت نگاری در این آدرس جدید سفارت بر اساس زمان تعیین شده توسط سفارت الزامی میباشد.

-  افراد زیر 12 سال و بالای 70 سال شامل انگشت نگاری نخواهند شد.

- زمان اخذ این نوع ویزا 10 الی 15 روز کاری می باشد.  لطفا در انتخاب زمان سفر و رزرو پروازی خود، این زمان را مورد توجه قرار دهید.

 

4- ویزای تجاری (Business Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تجاری عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری

- شش قطعه عکس

- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی

- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی

- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

 

5-  ویزای کنفرانس (Conference Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کنفرانس عبارتند از:

- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس

- دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی

- معرفی نامه از محل کار در ایران

صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.

 

آدرس سفارت هندوستان در تهران:

میدان ونک ابتدای ملاصدرا-پلاک 16 -دفتر ویزای هندوستان

آدرس کنسولگری هندوستان در بندرعباس:

بندر عباس، خیابان گلشهر جنوبی، خیابان حکمت، پلاک 43

آدرس کنسولگری هندوستان در زاهدان:

زاهدان خیابان آیت الله کفعمی، جنب گوردوارا (معبد سیک ها)

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در لحظه آخری تماس بگیرید

مطالب مرتبط :
مدارک ویزای تایلند

مدارک ویزای تایلند

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور تایلند داشتن ویزای تایلند الزامی است. ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد این کشور می‌شوند، صادر می‌گردد. ...
مشاهده
مدارک ویزای چین

مدارک ویزای چین

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور چین داشتن ویزای چین الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای چین یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای مالزی

مدارک ویزای مالزی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور مالزی داشتن ویزای مالزی الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای مالزی یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای دبی

مدارک ویزای دبی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به شهر دبی داشتن ویزای دبی الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای کانادا

مدارک ویزای کانادا

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورکانادا داشتن ویزای کانادا الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای انگلیس

مدارک ویزای انگلیس

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشوراتگلستان داشتن ویزای انگلستان الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای آمریکا

مدارک ویزای آمریکا

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورآمریکا داشتن ویزای آمریکا الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای شنگن

مدارک ویزای شنگن

قرارداد شنگن، قرارداد است که در سال 1985 بین چند کشور اروپایی امضا گشت؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آن‎ها کم شود. ...
مشاهده
لغو ویزای گرجستان

لغو ویزای گرجستان

دولت گرجستان اعلام نمود که ویزای گرجستان مجددا برای ورود ایرانی ها برداشته می شود. ...
مشاهده
پیکاپ ویزای آمریکا

پیکاپ ویزای آمریکا

جهت انجام پیکاپ ویزای آمریکا، از طریق سه کشور می توان اقدام کرد. ...
مشاهده

ارسال نظرات/سوالات

تلگرام لحظه آخری تماس لحظه آخری