مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

ایرانی ها برای سفر به کانادا مانند خیلی از کشورهای دیگر، نیاز به ویزای کانادا دارند. فرقی هم نمی کند که قصدشان از این سفر چه باشد و یا اینکه تنها می روند یا به همراه خانواده. شرایط اخذ ویزای کانادا نسبتا سخت و پیچیده است و ممکن است برای کسانی که بدنبال دانستن اطلاعات کامل و صحیح در مورد آن باشند، در ابتدا قدری گیج کننده باشد! در این مطلب سعی شده است تا بطور جامع و البته مفید، شرایط گرفتن ویزای کانادا و مدارک مورد نیاز آن معرفی گردد؛ پس با ما همراه باشید.



ویزای کانادا و شرایط دریافت آن یکی از مهمترین موضوعاتی است که امروزه در زمینه خدمات ویزا مطرح است؛ دلیل آن هم اینستکه در بین مسافران ایرانی، تمایل به سفر و زندگی در کانادا به شدت افزایش یافته است. اگر به دنبال اخذ ویزای کانادا بوده باشید و در اینترنت و همچنین آژانس های مسافرتی در موردش تحقیق کرده باشید، اصطلاحات و کلماتی مثل ویزای توریستی Multiple، ویزای 5 ساله کانادا، دعوتنامه معتبر برای ویزای کانادا، پیکاپ ویزای کانادا و ... را زیاد شنیده اید. در این مطلب سعی کرده ایم همه مواردی که در مورد ویزای کانادا مطرح است را توضیح دهیم.

 

انواع ویزای کانادا

ویزای کانادا دارای انواع مختلفی می باشد که بسته به نوع سفر تقاضا کننده، قابل اخذ می باشد. ویزای توریستی یا بازرگانی کانادا، ویزای دانشجویی (دانش آموزی) کانادا، ویزای کار کانادا، ویزای تجاری کانادا، ویزای ویژه کانادا و .... از جمله ویزاهایی می باشند که از طرف دولت کانادا برای مردم سایر کشورها جهت ورود به این کشور، صادر می گردد.

ویزای کانادا

 

ویزای توریستی کانادا

این ویزا که پرتقاضاترین نوع ویزای کانادا می باشد، در اصل ویزای توریستی موقت یا Temporary Resident Visa (TRV) نام دارد. معمولا این نوع ویزا برای دو گروه اصلی زیر صادر می شود.

 - کسانی که قصد دیدار اهالی فامیل یا دوستان خود را دارند.

- کسانی که برای کارهای تجاری کوتاه مدت یا شرکت در سمینارها وارد کانادا می شوند

 

- انواع ویزای توریستی کانادا

ویزای کانادا از نظر تعداد ورود به کانادا به 2 نوع تقسیم می شود:

- ویزای یکبار ورود (Single)

با این ویزا می توان تنها یک بار به کانادا سفر کرد و تا سقف اقامت 6 ماه صادر می گردد.

- ویزای چند بار ورود یا مولتی پل (Multiple)

با ویزای مولتی پل (مالتیپل) که به "ویزای 5 ساله کانادا" نیز معروف است، می توان تا چند بار وارد کانادا شد. نکته مهم در مورد این ویزا اینستکه در هر بار ورود با ویزای مالتی پل، مانند ویزای سینگل تنها می توان 6 ماه در کانادا ماند.

ویزای کانادا مولتی 5 ساله

 

- مدارک ویزای توریستی مولتیپل 5 ساله کانادا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی مولتی پل 5 ساله کانادا بصورت زیر می باشد:

1. اصل پاسپورت به همراه  پاسپورت های قدیمی که در آن ویزا درج شده است.

2. یک قطعه عکس جدید 3.5 * 4.5 رنگی با زمینه سفید از روبه رو .

3. ترجمه شناسنامه

4. ترجمه سند ازدواج درصورتی که با همسر مسافرت می کنید (درصورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)

5. تکمیل اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به طور جداگانه.

6. مدارک مالی شامل نامه تمکن مالی از بانک به زبان انگلیسی و مهمور (مهر شده) به مهر بانک به همراه گردش 6 ماهه حساب بانکی که نشان دهنده میزان درآمد متقاضی باشد (درصورتی که گواهی سپرده بلند مدت یا خرید سهام یا اوراق بهادار نیز دارید، ارائه دهید.)

7. ترجمه اسناد ملکی

8. مدارک شغلی

- برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر مستقیم و مدت زمان موافقت شده با مرخصی ) به همراه ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی.

- برای کارفرمایان: ترجمه آگهی تاسیس و تغییرات شرکت در روزنامه رسمی –ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دوماه آخر کارمندان -  ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده –نامه تمکن بانک و ریز پیرینت 6 ماه آخر به لاتین (انگلیسی و مهمور به مهر بانک )

- برای تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه

- برای مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جوازساخت

- برای کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه

- برای بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (درصورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی نیز ارائه شود)

9. دعوت نامه: شامل مشخصات کامل دعوت نامه و متقاضی، نسبت، دلیل سفر، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر. دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر اسناد رسمی کانادا (NOTARY PUBLIC) برسد.

- مدارک مورد نیاز فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی (CANADIAN CITIZENSHIP CARD)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی (CANADIAN BIRTH CERTIFICATE) یا کارت اقامت (PR CARD) از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی (NOTICE OF ASSESSMENT) و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارد.

10. ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند.

**کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی با مهر دارالترجمه ترجمه شود.**

 

مدت زمان اخذ ویزای کانادا چند روز است؟

مدت زمان ویزای کانادا بسته به شرایط مختلف، متغیر است و معمولا 8 الی 16 هفته بطول می انجامد.

ویزای کانادا تضمینی

 

نکات مهم در مورد اخذ ویزای کانادا

- ویزای توریستی کانادا بطور کلی بصورت 10 ساله صادر می شود اما چون اعتبار پاسپورت ایرانی حداکثر 5 سال است، این ویزا برای ایرانی ها بصورت حداکثر 5 ساله صادر می شود. نکته خیلی مهمی که در این باره وجود دارد و خیلی ها از آن بی خبرند اینستکه مدت اعتبار ویزای کانادا بطور مستقیم به مدت اعتبار پاسپورت ربط دارد یعنی اگر پاسپورت شما مثلا 2 سال اعتبار داشته باشد و با آن درخواست ویزای توریستی کانادا را کرده باشید (حتی اگر بعد از دادن درخواست و قبل از صدور ویزا پاسپورت جدید بگیرید)، به شما ویزای 5 ساله نمی دهند و برای شما ویزای 2 ساله صادر می شود. بنابراین بهتر است قبل هرگونه اقدامی برای درخواست ویزای کانادا ابتدا پاسپورت جدید با اعتبار 5 ساله بگیرید و بعد درخواست ویزا نمایید.

- مدت زمان اعتبار ویزای کانادا بنا به تشخیص مامور گمرک کانادا و در هنگام ورود به خاک این کشور تعیین می شود. در واقع هنگام ورود به کاناداست که مشخص می شود حداکثر تا چه زمان می توانید در کانادا بمانید. معمولاً حداکثر مدت زمان اقامت موقت در کانادا با ویزای توریستی، 6 ماه است.

- گاها خدمات ویزای کانادا توسط اشخاص حقیقی و حقوقی انجام می گیرد که از تخصص و وجاهت قانونی قابل قبول برخوردار نیستند. از اینرو افراد زیادی در مرحله اخذ این ویزا و حتی ورود به کشور کانادا دچار مشکل می شوند. شاید خیلی ها ندانند که صدور ویزا از طرف سفارت کانادا الزاما به معنی حق مسلم ورود به خاک این کشور نیست! بلکه هنگام ورود به کانادا، ابتدا افسر گمرک یا اداره مهاجرت مدارک شما را بررسی و سوالاتی از شما می پرسد تا مطمئن شود همچنان شرایط فوق را دارید و اگر همه شرایط فوق از نظر افسر مهاجرت بر طبق روال باشد، به شما ویزای قطعی می دهد. بارها مشاهده شده است که فردی با ویزای تایید شده کانادا به این کشور سفر کرده است اما بدلیل نقص در مدارک (مثلا نداشتن مهر notary public در دعوتنامه) اجازه ورود به خاک این کشور به او داده نشده است!

- بر طبق قوانین موجود درصورت رد شدن ویزای کانادا امکان اعتراض به سفارت کانادا در مورد اینکه چرا ویزا صادر نشده و ... وجود ندارد و تنها راه اینستکه بعد از برطرف کردن ایرادهای قید شده از طرف سفارت، مجددا درخواست ویزا داده و مدارک ارسال گردد.

- کسانی که در گذشته ویزای شینگن دریافت کردند و سابقه سفر (Travel History) به کشورهای اروپایی داشته باشند از شانس بالایی (بالای 90 درصد) برای دریافت ویزای توریستی کانادا برخوردارند. چنانچه شخصی 2 بار (و یا بیشتر) ویزای شینگن دریافت کرده باشد امکان صدور ویزای کانادا برای او 100 درصد است.

 

چگونه ویزای کانادا بگیریم؟

وبسایت لحظه آخری با همکاری "شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری همسفر ماه و ستاره" خدمات ویژه ای را جهت اخذ ویزای کانادا ارائه می نماید. این خدمات در بخش های زیر انجام می گیرد:

- اخذ ویزای کانادا همراه با دعوت نامه معتبر مهر شده توسط Notary Public (دفتر اسناد رسمی کانادا): چنانچه دعوتنامه معتبر ندارید، این مجموعه کلیه مراحل صفر تا صد اخذ ویزا را برای شما انجام می دهد.

- ارائه دعوت نامه معتبر مهر شده توسط Notary Public (دفتر اسناد رسمی کانادا): چنانچه تنها نیاز به دعوت نامه معتبر دارید و می خواهید مابقی امور را خودتان انجام دهید، این مجموعه قادر به ارائه دعوت نامه تک به شما می باشد. (کمتر مجموعه هایی قادر به ارائه دعوتنامه معتبر تک می باشند)

- انجام خدمات پیکاپ ویزای کانادا: چنانچه نیاز به خدمات پیکاپ داشته باشید، این مجموعه امور مربوط به پیکاپ ویزای شما را به بهترین نحو انجام می دهد. (برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد پیکاپ ویزای کانادا،  اینجا کلیک کنید )

 

هزینه ویزای کانادا چقدر است؟

هزینه اخذ ویزای کانادا در حال حاضر بصورت زیر می باشد:

- قیمت ویزای کانادا با دعوتنامه معتبر (Notary Public): 990 دلار

- قیمت دعوتنامه معتبر (Notary Public) تک: 480 دلار

- قیمت پیکاپ ویزای کانادا: 650 هزار تومان

قیمت ویزای کانادا

 

نمونه ویزای کانادا

در ادامه چند نمونه از ویزای کانادا که برای مسافران در هفته های اخیر و در کمترین زمان توسط آژانس مسافرتی همسفر ماه و ستاره اخذ شده، آورده شده است:

       

       

       

 

مطالب مرتبط :
جاذبه های توریستی استانبول

جاذبه های توریستی استانبول

استانبول بزرگترين شهر کشور ترکيه و مرکز فرهنگي و اقتصادي آن است. اين شهر در کنار تنگه بسفر و درياي مرمره قرار دارد. تنگه بسفر دو قاره آسيا و اروپا راجدا ميکند و استانبول تنها شهر بزرگ جهان است که در دو قاره قرار دارد. بندر طبيعي شاخ طلايي يا خليج در اين شهر واقع است. اين کلان شهر به عنوان پايتخت فرهنگ اروپا در سال انتخاب شده است. همچنين از لحاظ ...
مشاهده
جاذبه های گردشگری و توریستی ازمیر ترکیه

جاذبه های گردشگری و توریستی ازمیر ترکیه

شهر ازمیر یکی از مراکز مهم تجاری و توریستی ترکیه می باشد که به ترکیه ی کوچک معروف است؛ زیرا مجموعه ای کامل از تمام زیبایی های کشور ترکیه را دارد. ازمیر سومین شهر بزرگ ترکیه می باشد که در کنار دریای بسیار زیبا و دل نواز ” اژه ” قرار گرفته و به دلیل سواحل ماسه ای متعدد در جنوب این شهر و شناخته شدن به عنوان شهری بندری، تجاری بازرگانی و ...
مشاهده
هتل های مجلل توریستی چند ستاره تور بدروم

هتل های مجلل توریستی چند ستاره تور بدروم

هتل های مجلل بدروم برای اقامت توریستان و گردشگران و ایجاد امنیت و رفاه و آسایش بسیار مکان مناسبیست.اگر فصر سفر به بدروم دارید حتما در این هتل هایی که به شما توریستان محترم معرفی می کنیم اقامت فرمایید. ...
مشاهده
تور قونیه و جاذبه های توریستی و گردشگری

تور قونیه و جاذبه های توریستی و گردشگری

تور قونیه نام قونیه برای همه ما ایرانیان یادآور مولانا، شاعر بلندآوازه ایرانی است که مقبره‌اش در این شهر قرار دارد و به این دلیل توریستان ادبی ایرانی زیادی از این شهر و مقبره مولانا دیدن می کنند. ...
مشاهده
جاذبه های توریستی و گردشگری وان ترکیه

جاذبه های توریستی و گردشگری وان ترکیه

عمده شهرت جهانی این شهر به دلیل وجود گربه های سفید پشمالویی با یک چشم آبی و دیگری زرد رنگ است که به وان کدیسی مشهورند. جاذبه های گردشگری شهر وان عبارت است از قلعه وان ، دریاچه وان ، کلیسای آک دامار ، آبشار مرادیه و گربه وان. سفر به شهر وان برای یک مسافرت 2 الی 3 روزه مناسب می باشد. شهر وان دارای فرودگاه بین المللی می باشد که از آنجا می ...
مشاهده
جاذبه های توریستی و گردشگری ترابزون ترکیه

جاذبه های توریستی و گردشگری ترابزون ترکیه

ترابزون جاذبه های گردشگری و توریستی بسیاری دارد که باعث جذب تورها و مسافرین خارجی زیادی شده است. جهت آشنایی بیشتر توریستان و گردشگران ما به معرفی چند مکان توریستی ترابزون می پردازیم تا شما توریستان آشنایی بیشتری با این مکان توریستی پیدا کنید. ...
مشاهده
مدارک ویزای تایلند | شرایط اخذ ویزای تایلند+قیمت

مدارک ویزای تایلند | شرایط اخذ ویزای تایلند+قیمت

تایلند یکی از کشورهای آسیایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای تایلند با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای تایلند و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید. ...
مشاهده
مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

چین یکی از کشورهایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای چین با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای چین و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید. ...
مشاهده
مدارک ویزای مالزی

مدارک ویزای مالزی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور مالزی داشتن ویزای مالزی الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای مالزی یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای دبی

مدارک ویزای دبی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به شهر دبی داشتن ویزای دبی الزامی است. ...
مشاهده

ارسال نظرات/سوالات

<1-- تلگرام لحظه آخری --> تلگرام لحظه آخری