مدارک ویزای شینگن | شرایط اخذ ویزای شینگن+قیمت

مدارک ویزای شینگن | شرایط اخذ ویزای شینگن+قیمت

مدارک ویزای شینگن | شرایط اخذ ویزای شینگن+قیمت

ویزای شنگن یا شینگن (Schengen) یکی از پرتقاضاترین ویزاهای ایرانی ها در خدمات مرتبط با اخذ ویزا می باشد. اخذ ویزای شینگن دارای قوانین و مقررات نسبتا پیچیده و متفاوتی است. در این مطلب کلیه موارد مرتبط با ویزای شینگن و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ با ما همراه باشید.



ویزای شینگن از جمله معروفترین ویزاهایی است که به احتمال زیاد تا کنون چندین بار اسمش را شنیده اید و حتی ممکن است بدانید که این ویزا برای اروپا است اما شاید جزئیات چندانی از آن ندانید. قبل اینکه در مورد این ویزا مطالبی بگوییم ابتدا میبایست این نوع ویزا را بدرستی تعریف کنیم، سپس نکات مهم آن را بیان نماییم؛ پس با لحظه آخری تا انتهای این مطلب همراه باشید.

 

ویزای شینگن چیست؟

در سال 1985 در روستای شینگن در لوگزامبورک قراردادی بین چند کشور اروپایی امضا شد که هدف از امضای این قرارداد، از بین بردن مرزهای این کشورها و ایجاد سیاست های هماهنگ در زمینه های امنیتی، اطلاعاتی و صدور ویزای مشترک بوده است. ویزای شینگن مخصوص کسانی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شنگن وارد شوند و ساکن یا اتباع کشورهایی غیر از کشورهای محدوده شنگن هستند. البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و همچنین ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن، کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شینگن ندارند و می توانند به مدت حداکثر 90 روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

 

چه کشورهای عضو شینگن هستند؟

شاید خیلی ها فکر کنند که همه کشورهای اروپایی عضو معاهده (پیمان) شینگن هستند اما واقعیت اینستکه در حال حاضر 26 کشور اروپایی عضو این معاهده هستند. کشورهایی همچون انگلستان، رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس و ایرلند عضو این معاهده نیستند و برای سفر به آنها ویزای جداگانه نیاز است. همچنین این نکته هم وجود دارد که کشورهای اتحادیه اروپا با کشورهای عضو شینگن یکی نیستند؛ به طور مثال کشورهای نروژ و ایسلند عضو شینگن هستند اما در اتحادیه اروپا نیستند، همینطور انگلستان که عضوی از اتحادیه اروپا است جزو معاهده شینگن نیست. کشورهای ویزای شینگن یعنی کشورهایی که با ویزای شینگن میتوان به آنها سفر کرد عبارتند از:

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، لیختن اشتاین.

 

انواع ویزای شینگن

ویزای شینگن دارای انواع مختلفی می باشد که عبارتند از:

1- ویزای ترانزیت فرودگاهی (A) شینگن

اخذ ویزای شینگن نوع A، امکان ترانزیت فرودگاهی در محدوده شینگن بدون ورود به منطقه را می دهد؛ یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاه های محدوده شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از این محدوده شود.

2- ویزای ترانزیت (B) شینگن

اخذ ویزای شینگن نوع B، امکان ترانزیت در محدوده شینگن در کمتر از 5 روز را می دهد؛ یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و می تواند از محدوده شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری در خارج از این محدوده برساند.

3- ویزای نوع C شینگن

ویزای شینگن نوع C، ویزای توریستی است که مربوط به مسافرانی است که به منظور سفر وارد محدوده شینگن می شوند. (عمده مسافران ایرانی که از تور اروپا استفاده می کنند، این نوع ویزا را دریافت می کنند)

4- ویزای بلند مدت (D) شینگن

ویزای شینگن نوع A، ویزای بلند مدت است که معمولا تجار و بازرگانان از آن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال، بارها به محدوده شینگن بروند و از آن خارج شوند.

 

مدارک ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی شینگن بصورت زیر می باشد:

- 3 قطعه عکس 4*3 رنگی جدید زمینه كاملا سفید تمام رخ

- اصل شناسنامه

- پاسپورت و کپی  صفحات مهم

- کارت ملی

- پاسپورت قدیمی و کپی صفحات مهم

- اصل سند ملکی به نام مسافر یا همسر مسافر ( در صورت موجود بودن بیشتر از یکسند)

- در صورتی که سند به نام همسر مسافر باشدکپی  از تمام صفحات شناسنامه همسر الزامی است.

- اصل مدرک شغلی

مشاغل خصوصی: (جواز کسب-پروانه بهره برداری-گواهینامه فعالیت صنعتی-جواز مطب-کارت بازرگانی-آگهی تاسیس و تغییرات)

مشاغل دولتی: (معرفی نامه از محل کار با ذکر سمت شغلی به همراه اصل لیست بیمه و 3 عدد از آخرین فیشهای حقوقی- حكم كارگزيني –كارت يا حكم بازنشستگي- براي دانش آموزان و دانشجويان گواهي اشتغال به تحصيل )

- پرینت 3 ماهه  حساب بانکی (حساب جاری) با مانده حداقل 30 ميليون تومان به زبان انگلیسی

- گواهی مانده حساب بانکی آن با تاییدیه امور بین الملل

- پرداخت 50 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی بابت ضمانت برگشت سفر

- مدارک و ودیعه از زمان اقدام برای ویزا تا زمان برگشت از سفر بصورت امانت می ماند.

 

 

مدت زمان اخذ ویزای شینگن چند روز است؟

مدت زمان اخذ ویزای شنگن بسته به شرایط مختلف، متغیر است و معمولا 60 الی 75 روز بطول می انجامد.

 

نکات مهم در مورد ویزای شینگن

خیلی ها تصور می کنند که اخذ ویزای شینگن به معنی تضمین ورود به محدوده شنگن است اما به هیچ عنوان اینطور نیست. درستش اینستکه ویزای شینگن به معنی تضمین رسیدن به مرز محدوده شینگن است اما اینکه به شما اجازه داده خواهد شد وارد کشوری در این محدوده شوید یا نه، کاملا به نظر مسئولان مرزی آن کشورها مربوط است؛ مثلا اگر شما ویزای شینگن را از طریق سفارت ایتالیا گرفته باشید و بخواهید از کشور آلمان وارد شینگن شوید، افسران گمرک در آلمان می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود ندهند و شما را به کشوری در خارج از این محدوده بفرستند!

البته عموما و بطور قالب این مورد اتفاق نمی افتد اما بهتر است اصل این قضیه را بدانید تا در صورت بروز مشکل اتفاقی، بتوانید رفتار مناسبی داشته باشید. بهتر است در این موارد خود را آماده سوالات احتمالی در زمینه هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی مبنی بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت و ... بکنید.

 

خدمات اخذ ویزای شینگن و هزینه های آن

وبسایت لحظه آخری با همکاری "شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری همسفر ماه و ستاره" خدمات ویژه ای را جهت اخذ ویزای شینگن و همچنین خدمات وقت سفارت شینگن ارائه می نماید. این خدمات عبارتست از:

- قیمت ویزای توریستی شینگن (تک): 4.900.000 تومان

- قیمت وقت سفارت ایتالیا: 1.100.000 تومان

- قیمت وقت سفارت آلمان: 800.000 تومان

- قیمت وقت سفارت فرانسه: 600.000 تومان

مطالب مرتبط :
مدارک ویزای تایلند | شرایط اخذ ویزای تایلند+قیمت

مدارک ویزای تایلند | شرایط اخذ ویزای تایلند+قیمت

تایلند یکی از کشورهای آسیایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای تایلند با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای تایلند و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید. ...
مشاهده
مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

مدارک ویزای چین | شرایط اخذ ویزای چین+قیمت

چین یکی از کشورهایی است که ایرانی ها برای سفر به آن نیاز به اخذ ویزا دارند. شرایط اخذ ویزای چین با توجه به نوع سفر و مدت اقامت متفاوت است. در این مطلب کلیه مطالب مرتبط با ویزای چین و مدارک مورد نیاز و قیمت های آن ارائه شده است؛ پس با ما همراه باشید. ...
مشاهده
مدارک ویزای مالزی

مدارک ویزای مالزی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور مالزی داشتن ویزای مالزی الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای مالزی یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای دبی

مدارک ویزای دبی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به شهر دبی داشتن ویزای دبی الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای هند

مدارک ویزای هند

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورهند داشتن ویزای هند الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

مدارک ویزای کانادا | شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی پل کانادا+قیمت

ایرانی ها برای سفر به کانادا مانند خیلی از کشورهای دیگر، نیاز به ویزای کانادا دارند. فرقی هم نمی کند که قصدشان از این سفر چه باشد و یا اینکه تنها می روند یا به همراه خانواده. شرایط اخذ ویزای کانادا نسبتا سخت و پیچیده است و ممکن است برای کسانی که بدنبال دانستن اطلاعات کامل و صحیح در مورد آن باشند، در ابتدا قدری گیج کننده باشد! در این مطلب سعی شده ...
مشاهده
مدارک ویزای انگلیس

مدارک ویزای انگلیس

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشوراتگلستان داشتن ویزای انگلستان الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای آمریکا

مدارک ویزای آمریکا

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورآمریکا داشتن ویزای آمریکا الزامی است. ...
مشاهده
شرایط اخذ ارز مسافرتی

شرایط اخذ ارز مسافرتی

هر مسافر ایرانی که بیش از دوازده سال سن داشته باشد و بخواهد از راه هوایی از ایران خارج شود، برای یک بار در طول سال شمسی می‌تواند 300 دلار ارز مسافرتی را با نرخ مبادله‌ای دریافت نماید. ...
مشاهده
شرایط خروج از کشور مشمولین

شرایط خروج از کشور مشمولین

شرایط خروج از کشور مشمولین با توجه به قوانین سازمان نظام وظیفه عمومی و قوانین دانشگاه ها تعیین می گردد. در این مطلب سعی شده است تا سوالات متداول خروج از كشور مشمولین که از سایت نظام وظیفه عمومی ناجا گرفته شده آورده شود تا به اصلی ترین سوالات این حوزه پاسخ داده شود. ...
مشاهده

ارسال نظرات/سوالات

تلگرام لحظه آخری