مدارک ویزای شنگن

مدارک ویزای شنگن

مدارک ویزای شنگن

مدارک ویزای شنگن

ویزای شنگن چیست؟

در سال 1985 در روستای شینگن در لوگزامبورک قراردادی بین چند کشور اروپا امضا شد که هدف از امضا این قرارداد برچیدن مرزهای این کشورها و ایجاد سیاست های هماهنگ در زمینه های امنیتی و اطلاعاتی و صدور روادید مشترک بوده است. این ویزا مخصوص کسانی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شنگن وارد شوند و ساکن یا اتباع کشورهایی غیر از کشورهای محدوده شنگن هستند. البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و همچنین ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شنگن ندارند و می توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

 

کشورهای عضو معاهده شنگن

در حال حاضر 26 کشور اروپایی عضو پیمان شینگن هستند. کشورهایی همچون انگلستان ، رومانی ، بلغارستان ، کرواسی ، قبرس و ایرلند عضو این معاهده نیستند و برای سفر به آنها ویزای جداگانه نیاز است. باید دقت داشت که کشورهای اتحادیه اروپا با کشورهای عضو شنگن یکی نیستند به طور مثال نروژ و ایسلند عضو شنگن میباشند اما در اتحادیه اروپا نیستند، همینطور انگلستان که عضوی از اتحادیه اروپا میباشد اما جزو محدوده شنگن نمیباشد. کشورهایی که با ویزای شینگن میتوان به آنها سفر کرد و اعضای پیمان شنگن هستند :

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، لیختن اشتاین.

 

انواع ویزای شنگن

1- ویزای ترانزیت فرودگاهی (A) شنگن

شما با اخذ ویزای شنگن تایپ Aامکان ترانزیت فرودگاهی بدون ورود به منطقه شینگن در محدوده شنگن را خواهید داشت. یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.

2- ویزای ترانزیت (B) شنگن

شما با اخذ ویزای شنگن تابپ B امکان ترانزیت در محدوده شنگن در کمتر از 5 روز را خواهید داشت . یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.

3- ویزای نوع C شنگن

ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.

4- ویزای بلند مدت (D) شنگن

ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.

 

نکات مهم درباره ویزای شنگن

بسیاری تصور میکنند که اخذ ویزا شنگن به معنی تضمین ورود به شنگن می باشد اما در واقع ویزا به معنی تضمین رسیدن به مرز شینگن میباشد و پس از آن تصمیم با مقامات مرزی شنگن میباشد که به شما اجازه ورود یا به هر دلیلی از ورود شما جلوگیری کنند، داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمین ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید. در مرز شنگن قانونا حتی با دارا بودن ویزای شنگن مقامات میتوانند از ورود شما جلوگیری کنند. مسافر برای ورود به شنگن باید آماده ارائه موارد زیر در صورت بروز شک مسئولین باشد :

- هدف سفر خود را مشخص داشته باشد.

- آدرس محل اقامت خود را داشته باشد.

- نشان بدهد هزینه کافی برای مخارج خود و بازگشت را دارد.

داشتن مدارک کافی هنگام ورود به مرزهای شنگن تضمینی برای هر فرد میباشد تا مورد ناخوشایندی مثل مصاحبه یا بازداشت و بررسی سوابق وی قرار نگیرد.

 

مدت زمان صدور ویزای شنگن

سفارتخانه ها برای پردازش ویزای شما ، معمولا بین دو تا سه هفته کاری زمان میخواهند . گرچه در مواردی ممکن است بیشتر هم طول بکشد. برای تکمیل مدارک و گرفتن وقت سفارت شنگن ، بهتر است بیش از یک ماه مانده به زمان سفر اقدام فرمایید. گرچه امکان اخذ وقت سفارت فوری شنگن وجود دارد ولی همچنان پیشنهاد میکنیم هرچه زودتر اقدام فرمایید. اگر برای اولین بار می خواهید ویزای شینگن دریافت کنید، سفارت ویزای شینگن با ۱ ماه اعتبار و ۱۵ روز اقامت در محدوده شینگن برای شما صادر میکند. اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود. ویزای یک ماهه شینگن، ویزای شش ماهه شینگن، ویزای یک ساله شینگن

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شنگن

- 3 قطعه عکس 4*3 رنگی جدید زمینه كاملا سفید تمام رخ

- اصل شناسنامه

- پاسپورت و کپی  صفحات مهم

- کارت ملی

- پاسپورت قدیمی و کپی صفحات مهم

- اصل سند ملکی به نام مسافر یا همسر مسافر ( در صورت موجود بودن بیشتر از یکسند)

- در صورتی که سند به نام همسر مسافر باشدکپی  از تمام صفحات شناسنامه همسر الزامی است.

- اصل مدرک شغلی

مشاغل خصوصی: (جواز کسب-پروانه بهره برداری-گواهینامه فعالیت صنعتی-جواز مطب-کارت بازرگانی-آگهی تاسیس و تغییرات)

مشاغل دولتی : (معرفی نامه از محل کار با ذکر سمت شغلی به همراه اصل لیست بیمه و 3 عدد از آخرین فیشهای حقوقی- حكم كارگزيني –كارت يا حكم بازنشستگي- براي دانش آموزان و دانشجويان گواهي اشتغال به تحصيل )

- پرینت 3 ماهه  حساب بانکی (حساب جاری) با مانده حداقل 30 ميليون تومان به زبان انگلیسی

- گواهی مانده حساب بانکی آن با تاییدیه امور بین الملل

- پرداخت 50 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی بابت ضمانت برگشت سفر

- مدارک و ودیعه از زمان اقدام برای ویزا تا زمان برگشت از سفر بصورت امانت می ماند.

 

لحظه آخری با دارا بودن همکاران متخصص و با تجربه در زمینه اخذ ویزای شنگن، آماده ارائه انواع خدمات در این زمینه می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

4.6556

قرارداد شنگن، قرارداد است که در سال 1985 بین چند کشور اروپایی امضا گشت؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آن‎ها کم شود.


ویزای شنگن چیست؟

در سال 1985 در روستای شینگن در لوگزامبورک قراردادی بین چند کشور اروپا امضا شد که هدف از امضا این قرارداد برچیدن مرزهای این کشورها و ایجاد سیاست های هماهنگ در زمینه های امنیتی و اطلاعاتی و صدور روادید مشترک بوده است. این ویزا مخصوص کسانی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شنگن وارد شوند و ساکن یا اتباع کشورهایی غیر از کشورهای محدوده شنگن هستند. البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و همچنین ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شنگن ندارند و می توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

 

کشورهای عضو معاهده شنگن

در حال حاضر 26 کشور اروپایی عضو پیمان شینگن هستند. کشورهایی همچون انگلستان ، رومانی ، بلغارستان ، کرواسی ، قبرس و ایرلند عضو این معاهده نیستند و برای سفر به آنها ویزای جداگانه نیاز است. باید دقت داشت که کشورهای اتحادیه اروپا با کشورهای عضو شنگن یکی نیستند به طور مثال نروژ و ایسلند عضو شنگن میباشند اما در اتحادیه اروپا نیستند، همینطور انگلستان که عضوی از اتحادیه اروپا میباشد اما جزو محدوده شنگن نمیباشد. کشورهایی که با ویزای شینگن میتوان به آنها سفر کرد و اعضای پیمان شنگن هستند :

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، لیختن اشتاین.

 

انواع ویزای شنگن

1- ویزای ترانزیت فرودگاهی (A) شنگن

شما با اخذ ویزای شنگن تایپ Aامکان ترانزیت فرودگاهی بدون ورود به منطقه شینگن در محدوده شنگن را خواهید داشت. یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.

2- ویزای ترانزیت (B) شنگن

شما با اخذ ویزای شنگن تابپ B امکان ترانزیت در محدوده شنگن در کمتر از 5 روز را خواهید داشت . یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.

3- ویزای نوع C شنگن

ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.

4- ویزای بلند مدت (D) شنگن

ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.

 

نکات مهم درباره ویزای شنگن

بسیاری تصور میکنند که اخذ ویزا شنگن به معنی تضمین ورود به شنگن می باشد اما در واقع ویزا به معنی تضمین رسیدن به مرز شینگن میباشد و پس از آن تصمیم با مقامات مرزی شنگن میباشد که به شما اجازه ورود یا به هر دلیلی از ورود شما جلوگیری کنند، داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمین ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید. در مرز شنگن قانونا حتی با دارا بودن ویزای شنگن مقامات میتوانند از ورود شما جلوگیری کنند. مسافر برای ورود به شنگن باید آماده ارائه موارد زیر در صورت بروز شک مسئولین باشد :

- هدف سفر خود را مشخص داشته باشد.

- آدرس محل اقامت خود را داشته باشد.

- نشان بدهد هزینه کافی برای مخارج خود و بازگشت را دارد.

داشتن مدارک کافی هنگام ورود به مرزهای شنگن تضمینی برای هر فرد میباشد تا مورد ناخوشایندی مثل مصاحبه یا بازداشت و بررسی سوابق وی قرار نگیرد.

 

مدت زمان صدور ویزای شنگن

سفارتخانه ها برای پردازش ویزای شما ، معمولا بین دو تا سه هفته کاری زمان میخواهند . گرچه در مواردی ممکن است بیشتر هم طول بکشد. برای تکمیل مدارک و گرفتن وقت سفارت شنگن ، بهتر است بیش از یک ماه مانده به زمان سفر اقدام فرمایید. گرچه امکان اخذ وقت سفارت فوری شنگن وجود دارد ولی همچنان پیشنهاد میکنیم هرچه زودتر اقدام فرمایید. اگر برای اولین بار می خواهید ویزای شینگن دریافت کنید، سفارت ویزای شینگن با ۱ ماه اعتبار و ۱۵ روز اقامت در محدوده شینگن برای شما صادر میکند. اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود. ویزای یک ماهه شینگن، ویزای شش ماهه شینگن، ویزای یک ساله شینگن

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شنگن

- 3 قطعه عکس 4*3 رنگی جدید زمینه كاملا سفید تمام رخ

- اصل شناسنامه

- پاسپورت و کپی  صفحات مهم

- کارت ملی

- پاسپورت قدیمی و کپی صفحات مهم

- اصل سند ملکی به نام مسافر یا همسر مسافر ( در صورت موجود بودن بیشتر از یکسند)

- در صورتی که سند به نام همسر مسافر باشدکپی  از تمام صفحات شناسنامه همسر الزامی است.

- اصل مدرک شغلی

مشاغل خصوصی: (جواز کسب-پروانه بهره برداری-گواهینامه فعالیت صنعتی-جواز مطب-کارت بازرگانی-آگهی تاسیس و تغییرات)

مشاغل دولتی : (معرفی نامه از محل کار با ذکر سمت شغلی به همراه اصل لیست بیمه و 3 عدد از آخرین فیشهای حقوقی- حكم كارگزيني –كارت يا حكم بازنشستگي- براي دانش آموزان و دانشجويان گواهي اشتغال به تحصيل )

- پرینت 3 ماهه  حساب بانکی (حساب جاری) با مانده حداقل 30 ميليون تومان به زبان انگلیسی

- گواهی مانده حساب بانکی آن با تاییدیه امور بین الملل

- پرداخت 50 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی بابت ضمانت برگشت سفر

- مدارک و ودیعه از زمان اقدام برای ویزا تا زمان برگشت از سفر بصورت امانت می ماند.

 

لحظه آخری با دارا بودن همکاران متخصص و با تجربه در زمینه اخذ ویزای شنگن، آماده ارائه انواع خدمات در این زمینه می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

مطالب مرتبط :
مدارک ویزای تایلند

مدارک ویزای تایلند

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور تایلند داشتن ویزای تایلند الزامی است. ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد این کشور می‌شوند، صادر می‌گردد. ...
مشاهده
مدارک ویزای چین

مدارک ویزای چین

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور چین داشتن ویزای چین الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای چین یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای مالزی

مدارک ویزای مالزی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور مالزی داشتن ویزای مالزی الزامی است. به همین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای مالزی یکی را برگزینید. ...
مشاهده
مدارک ویزای دبی

مدارک ویزای دبی

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به شهر دبی داشتن ویزای دبی الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای هند

مدارک ویزای هند

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورهند داشتن ویزای هند الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای کانادا

مدارک ویزای کانادا

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورکانادا داشتن ویزای کانادا الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای انگلیس

مدارک ویزای انگلیس

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشوراتگلستان داشتن ویزای انگلستان الزامی است. ...
مشاهده
مدارک ویزای آمریکا

مدارک ویزای آمریکا

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشورآمریکا داشتن ویزای آمریکا الزامی است. ...
مشاهده
لغو ویزای گرجستان

لغو ویزای گرجستان

دولت گرجستان اعلام نمود که ویزای گرجستان مجددا برای ورود ایرانی ها برداشته می شود. ...
مشاهده
پیکاپ ویزای آمریکا

پیکاپ ویزای آمریکا

جهت انجام پیکاپ ویزای آمریکا، از طریق سه کشور می توان اقدام کرد. ...
مشاهده

ارسال نظرات/سوالات

تلگرام لحظه آخری تماس لحظه آخری