اگر اهل دنبال کردن سریال های روز دنیا باشید، حتما نام سریال بازی تاج و تخت (Game Of Thrones) رو شنیدید. در این مطلب لوکیشن های اصلی این سریال در اسپانیا را معرفی کرده ایم؛ با ما همراه باشید.
سریال گیمز آو ترونز (Game of Thrones) یا بازی تاج و تخت، یکی از معروفترین سریال های تلویزیونی دنیا در سال های اخیر بوده است که توانسته میلیون ها بیننده را مجذوب خود نماید. چنانچه این سریال پرهیجان و دیدنی را دنبال کرده باشید، حتما یکی از نکاتی که در کنار داستان زیبا، بازی های بینظیر و همینطور گریم و لباس بازیگران برایتان جذاب است، لوکیشن ها و مکان هایی است که در فیلم مشاهده می کنید. شاید به سختی می توان باور کرد که لوکیشن های این فیلم، واقعی هستند؛ خصوصا بعضی از آنها که واقعا غیرقابل تصورند! در فصل های اول این سریال، لوکیشن ها از کشورهایی مثل ایرلند شمالی و کرواسی انتخاب شدند. در فصل پنجم، اسپانیا لوکیشن اصلی این فیلم بود؛ لوکیشن هایی که همگی بسیار جذاب و خیره کننده بودند. جالب است بدانید که بعد از پخش این سریال، توریست های زیادی از اقصی دنیا به منظور بازدید از این مکان ها (که گاها کمتر شناخته شده بودند و یا به این میزان معروف نبودند)، به این مناطق اسپانیا سفر کردند. با ما همراه باشید تا 12 لوکیشن دیدنی این سریال در اسپانیا را به شما معرفی کنیم.
اولین لوکیشن سریال گیم اف ترونز در اسپانیا، لاس باردناس رییلز می باشد. لاس باردناس یک پارک طبیعی (نچرال پارک) در استان ناوارا با چشم اندازی نیمه بیابانی می باشد که پس زمینه ایده آل و بینظیر گیم اف ترونز را در فصل ششم ساخته است. دشت های پهناور لاس باردناس از علف های سبز پوشیده شده اند که آنها را به شکل دریا درآورده است و منظره ای فوق العاده را ایجاد نموده است. در سریال، این منطقه محل قرار گرفتن جنگجویان اسب سواری است که به صورت دسته های بسیار بزرگ سفر می کنند.
لوکیشن بعدی این سریال، جایی نسبتا دور در شمال اسپانیا و در منطقه ای سرسبز با پوشش گیاهی انبوه به نام باسک کانتری (Basque Country) می باشد که جزیره کوچک گازتِلِگِیتِکس را در خود جای داده است. از این جزیره برای لوکیشن خانه آبا و اجدادی دنریس تارگرین استفاده شد. این جزیره واقع در خلیج بیسکای، با پلی کابلی به خاک اسپانیا وصل می شود. دنریس در اپیزود اول فصل هفتم وارد بازی شد، او از دریا به اینجا می رسد و با عبور از پل به سمت قلعه می رود. البته در گازتلگیتکس واقعی، قلعه ای که در فیلم نشان داده شده است، وجود ندارد و این قلعه بعدا با جلوه های ویژه کامپیوتری به سریال اضافه شد.
سویل یکی دیگر از لوکیشن های اسپانیایی سریال بازی تاج و تحت می باشد. رویال آلکازار؛ یک مجموعه قصر مراکشی زیبا و ظریف نمادی از شهر سویل اسپانیا است. قصر دورنه ( Dorne Palace) و باغ های فصل پنجم به بعد این سریال از روی قصر رویال آلکازار کپی و ساخته شده اند. قصر دورنه، منطقه ای از وستروس، محل سکونت هاوس مارتل و شخصیت منفور فیلم، سند اسنیک می باشد. سویل آلکازار یکی از جذاب ترین و دیدنی ترین مکان ها در اسپانیا می باشد که از سال 1987 در میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.
لوکیشن بعدی شهر اُسونا می باشد. در اسونا یکی از دیدنی ترین صحنه های سریال با حضور تمام ستاره های هالیوود تصویر برداری شد. بازیگران و عوامل گیم آو ترونز، 14 روز تلاش کردند تا این صحنه 5 دقیقه ای از بازی را بگیرند! این صحنه مربوط به فصل پنجم سریال است. اُسونا پلازا توروس یا قلعه اُسونا صحنه ای است که در آن نبرد بزرگ دازناک (Daznak) در گرفت. این صحنه که 550 بار برداشته شد (!) به یکی از به یاد ماندنی ترین و دیدنی ترین صحنه های فصل پنجم تبدیل شد؛ که با پرواز دنریس سوار بر پشت اژدها به اوج خود می رسد.
لوکیشن بعدی این سریال در اسپانیا، پل رومی کوردوبا می باشد که در اصل در قرن اول قبل از میلاد ساخته شد. این پل چندین بار در طی سال ها بازسازی شد. آنچه در حال حاضر می بینیم پلیست که توسط مراکشی ها در قرن هشتم ساخته شده است. از روی پل رومی کوردوبا برای ساخت پل وولانتیس در سریال استفاده شده است؛ البته با کمک جلوه های ویژه کامپیوتری، خیلی بزرگتر از نمونه واقعی آن ساخته شده است و ساختمان ها و بازارهایی هم به آن اضافه گردید.
آلمریا یکی دیگر از لوکیشن های این سریال است که در اسپانیا واقع شده است. آلمریا منطقه ای وسیع و پهناور در جنوب شرقی اسپانیا است که مکان مورد علاقه فیلمسازان زیادی بوده است. بیابان تابرناس در این منطقه برای ساخت صحنه ای از فیلم خوب، بد، زشت اثر فیلمساز ایتالیایی (سرجیو لئونه)، استفاده شده است. از این منطقه برای ساخت بخش هایی از دریای داتراکی (Dothraki) در فصل ششم گیم آو ترونز استفاده شده است.
لوکیشن بعدی سریال گیم آو ترونز، شهر قدیمی جیرونا می باشد. جیرونا یک شهر قرون وسطی در قسمت شمال شرقی کاتالونیا است. از این شهر برای ساخت تعدادی از لوکیشن های این سریال استفاده شده است. در فصل ششم، خیابان های سنگفرش شهر قدیمی، به شهر آزاد اسوس تبدیل شد که در آن آریا استارک زندگی می کند و توسط ویف شکار می شود. این صحنه یک صحنه نفس گیر تعقیب و گریز است که در قبرستان شهر سنت مارتی رخ می دهد و نبرد بین آنها نیز در خیابان بیسبی کارتانیا (Bisbe Cartaña) اتفاق می افتد.
لوکیشن بعدی، حمام های عربی قرن دوازدهمی جیرونا می باشد که به شکل زیبایی از آنها نگهداری و حفاظت شده است. از این حمام هم برای لوکیشن فیلمبرداری صحنه هایی از اوج درگیری و نبرد بین آریا استارک و ویف استفاده شده است.
کلیسای جامع شهر قدیمی جیرونا هم یکی دیگر از لوکیشن های بازی را تشکیل می دهد.علیرغم اینکه بیشتر صحنه های مربوط به پایتخت وستروس ها عمدتا در شهر زیبای دوبرونیک کروواسی فیلمبرداری شد، از کلیسای جامع جیرونا هم برای لوکیشن تعدادی از صحنه های مهم کپی و استفاده شد. در بازی ساختمان فرو می ریزد و همه کسانی که داخل آن هستند کشته می شوند. برای گرفتن این صحنه نفس گیر و تکان دهنده نیز از CGIبرای فروپاشی ساختمان کلیسا استفاده شد.
یکی دیگر از لوکیشن های سریال بازی تاج و تخت در اسپانیا، قلعه قرن یازدهمی سانتا فلورنتینا واقع در کانت دی بار (در نزدیکی شهر بارسلون) می باشد. از این قلعه برای ساخت خانه قلعه مانند تارلی در فصل ششم سریال استفاده شده است. قلعه دی سانتا یک ملک خصوصی می باشد ولی با گرفتن اجازه افراد عادی هم می توانند از آن دیدن کنند؛ البته چنانچه نتوان وارد آن شد، بواسطه دکور و تزئینات بیرونی زیبا و خیره کننده آن می توان از بیرون هم از دیدنش لذت برد.
قلعه قرن دوازدهمی دی زافرا، لوکیشن بعدی گیم آو ترونز در کشور اسپانیا می باشد. دی زافرا یک دژ(قلعه) خیره کننده می باشد که بر بالای یک تپه ماسه سنگی که یک لوکیشن عالی برای ساخت صحنه های تخیلی مربوط به دوره قرن وسطی گیم آو ترونز می باشد، واقع شده است. از این قلعه برای ساخت برج جوی در اپیزود سوم از فصل 6 این سریال استفاده شده است.
آخرین لوکیشن این سریال در اسپانیا نیز شهر ساحلی پِنیسکولا واقع در استان کاستلون، در شرق اسپانیا می باشد. از این لوکیشن چند بار برای فیلمبرداری تعدادی از صحنه ها استفاده شده است. صحنه هایی از قبیل بزرگترین شهر تجارت بَرده و خانواده برده هایی که در اهرام بزرگ زندگی می کردند. از قسمت های مختلف شهر هم مثل پلازا سانتا ماریا، قلعه پنیسکولا و پارکیو دی لا آرتیلریا برای فیلمبرداری استفاده شده است.